Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Bunkosag lenne, ha ra se...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bunkosag lenne, ha ra se neznek a sracnak, es nem is vennem ot figyelembe?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy elmondtam mar jopar honappal ezelott egy sracnak, hogy tetszik, de nem volt kepes semmit se mondani; megkertem, hogy ne mondja el senkinek, ra 2 orara irt, hogy elmondta az egyik sracnak; kesobb volt, hogy koszont, volt, hogy nem; a jelenletembe rakoszont a legjobb baratnomre, akit nem is ismer szinte, en meg annyira megalazva ereztem magam, hogy nekem annyit se kepes mondani, hogy szia; nagyon rosszul esett.
2011. ápr. 22. 08:46
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Első vagyok. Sajnálom, ha fáj az igazság. Milyen már, hogy egy lány fut egy fiú után, meg udvarolgat neki, utána meg csodálkozol, ha kiröhög, meg elmondja a haverjának. Legyen ez neked tanulság, várd meg, amig egy fiú meg akar veled ismerkedni, vagy legalább legyen annyi eszed, hogy olyannal nem kezdessz ki, akit semennyire nem érdekelsz.

Lehet, hogy fáj, amit leírtam, de így van.

Vannak itt többen, akik pátyolgatják a lelkedet, de abból úgyse tanulsz.

2011. ápr. 22. 10:47
 12/13 anonim ***** válasza:

8:59 es vagyok!!! Gratulálok! Én vagyok a bunkó aki megállapítja, hogy már valóban legalább a 3. ilyen kérdés.

Te/ti nem vagy(tok) az(ok) cseppet se, akik annyira nem tiszteleitek a másikat, hogy egy "szia"-t oda lökjetek a másiknak.

2011. ápr. 22. 10:58
 13/13 anonim ***** válasza:
Most mit piszkáljátok szerencsétlen kérdezőt, rengeteg tinilány belefut az ilyen helyzetekbe, mert reménykednek és még naivak is. Ne várjátok egy tinitől, hogy felnőttként fog reagálni, mert nem az! Ennyi idősen a legtöbb lány ilyen sziszifuszi hülyeségekkel foglalkozik, mert abban a korban, nekik ez a fontos, ez az életük. Majd megtanulja, mindannyian megtanultuk.
2011. ápr. 22. 23:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!