Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha megfordulok a csinos lányok után az utcán az bunkóság? És ha megtudja a lány, hogy utánafordultam?
Figyelt kérdés
Persze ha lenne barátnőm ilyent nem csinálnék.2011. aug. 16. 02:02
1/9 anonim válasza:
csináljad nyugodtan ameddig őket nemzavarja addig stírölheted őket
2/9 anonim válasza:
nekem megerősíti az önbizalmam ha mefordulnak utánam. :) úgyhogy hajráá. :D
3/9 anonim válasza:
Ha már élőről jó, nem tudok ellenállni egy lehetségesen jó popsinak
4/9 anonim válasza:
Nekem is jól esik ha megfordulnak utánam,megnő tőle az önbizalmam,szóval engem nem zavar. Egy dolog van ami zavar még pedig az ha azok a kis szerencsétlen szexhiányos munkásemberek beszólogatnak miközben "dolgoznak" hogy pl. hello cicám jó a segged"-na ez nagyon zavar.
5/9 anonim válasza:
Honnan tudjátok, hogy megfordulnak utánatok ?:)
6/9 anonim válasza:
Ha lenne barátnőd, akkor is csinálhatnád, ez természetes, nem megcsalás.
8/9 anonim válasza:
Azért az még eléggé benne szokott lenni a látószögemben, amikor a srác (feje) 180°-os fordulatot vesz, de a sima nézés engem sem zavar. 19L
9/9 anonim válasza:
Én kifejezetten örülök neki ha észreveszik a lányok az érdeklődésemet :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!