Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan nő, aki nem "zsigerből utálja" a férfiakat?
Azt látom, hogy majd minden nőnek baja van az exével,
vagy a jelenlegi párjával.
Tudom, hogy minden nő tökéletes és
"minden pasi tökéletlen"...(a nők szerint!).
Én imádom a pasikat.
Az ex meg vagy megcsalt, vagy úgy hagyott el, hogy még szerettem. Ugye megérted ha nem szívesen gondolok rá?
A páromat imádom. A többi férfivel meg nem foglalkozok, úgyhogy nincs alkalmam utálni őket. Vannak olyan férfi ismerőseim, akikkel jól kijövök, vannak, akikkel kevésbé.
Az exemmel sincs semmi bajom, meg neki sincs velem, úgy tekintünk egymásra, mint régi ismerősök.
Nem tudom, a nők, vagy a férfiak szerint mennyire vagyok tökéletes, mennyire nem, de a férjemnek az vagyok és nekem is tökéletes ő.
Nekem egyik exemmel sincs bajom, a mai napig tisztelem őket, hisz nem véletlenül voltam velük. A mostani párommal meg pláne nincs bajom.
Én csak egy bizonyos réteget utálok, utálok ez nem is megfelelő szó, inkább taszít. De olyanokkal nyilván semmi dolgom nem is volt és nem is lesz.
Én alapvetően az emberek többségét nem csípem, mert túl gyakran találkoztam gátlástalan, önző, gőgös és arrogáns példányokkal - no meg mézes-mázos, sunyi, hátulról támadóssal is. Megfelelő számú pofon után nehéz tudatosítani magában az embernek, hogy azért nem mindenki ilyen (hogy nők vagy férfiak közt van-e több normális, az hosszas vitákra adhatna alapot, és nem az én tisztem állást foglalni). Eddigi életemben van két ember, akiket teljes szívemből szeretek és tisztelek (mint embert, nem férfi-nő viszonylatában), ők mindketten férfiak.
26 éves nő vagyok, sajnos még párkapcsolat nélkül.
Az exemet én sem bírom, de ez van. A többi pasival általában jól kijövök.
De abban lesz az igazság, hogy itt elkeseredett emberek tesznek fel kérdéseket. Olyat senki sem fog kiírni, hogy "boldog vagyok, jófej pasim van, mindenkivel jól kijövök, ti meg neeeeem, bibibí!" Akit viszont most vágott át zsinórban a harmadik pasi, az aznap este úgy érezheti, hogy utál minden srácot. Pár hétre rá biztos kigyógyul ebből és rájön, hogy ő fogott ki marhákat, de azt megint nem írja ki senki, hogy "én már jól vagyok a szakítás után, ugye ti még nem, mert az valami megmagyarázhatatlan örömet okozna nekem."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!