Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért viselkedik így? Nem értem a viselkedését.
Hmm…nem is tudom hol kezdjem. Próbálom leírni érthetően :/
Szóval: 3-4 hónapja (kb.) bemutatott az egyik barátnőm nekem egy srácot. Nehezen indult be a beszélgetés köztünk, de aztán rengeteget beszéltünk. 1-2 héten belül fel is vett msnre.
Nagyon aranyos volt velem, sokszor megnevetettet, jól éreztem magam vele (élőben is sokat beszéltünk.). :) Viszont egy kis idő elteltével, elkezdett bunkózni… :/
Kb. február elején elmondtam neki, hogy tetszik (sok jel utalt arra, hogy én is bejövök neki). Csak annyit reagált, hogy: „jó neked.” Kicsit rosszul esett, de szemet hunytam a dolog felett. Azon a héten a suliban beszólogatott, cikizett, mert „szerelmet vallottam neki”.
Ezután kisebb hangulatingadozásai voltak: Néha bunkó volt, néha aranyos. Ez így ment egészen mostanáig. Eljutottunk addig a pontig, hogy nem szól hozzám, nem köszön, viszont a barátnőimmel jól elvan… Nem értem miért viselkedik így, s a barátnőim se értik miért lettem számára „láthatatlan”. Semmit nem tettem, annyi „bűnöm van” csak, hogy betegség miatt egy hetet hiányoztam a suliból :/ (még múlt héten). Azalatt az egy hét alatt változhatott valami? Vagy miért lehet ez a változás? Miért nem szól hozzám?
15/L ( a fiú is 15 ) Bocsi, hogy hosszú lett!
Szerintem baromira zavarba hoztad azzal, hogy megmondtad neki, hogy tettszik. Még éretlen és nem tud mit kezdeni a dologgal. Hiába játsza a nagyfiút, 15 évesen még nem elég érett egy esetleges kapcsolatra. Köztudott, hogy a fiúk lassabban érnek mint a lányok. Fiúk lehet lepontozni!!!!!
Egyszerűen berezelt, és nem tudja kezelni a helyzetet ezért inkább bunkó, mert ez a legegyszerűbb. Így nem kell a szemedbe néznie, amire képtelen lenne. Hagyd, gyerek még!!!
köszönöm a sok választ! nem is gondoltam volna, hogy ilyen hamar ennyien írnak! :) és igazatok van tényleg éretlen ha így kezeli ezt a helyzetet...
nem fogom hagyni, hogy bunkó legyen! :)
köszönöm mégegyszer a válaszokat! :)
Szerencsétlen kis hülye, nem is tudja miről maradt le. :) Ezt akár a tudomására is hozhatod. De nagyon nem törődnék vele a helyedben, mi fiúk tényleg később érünk.
Azért ha egy jótanácsot megfogadsz, soha ne vallj szerelmet elsőként, te csak jeleket adj, és hagyd a fiút lépni. Ez esetben nem lesz problémád éretlen kis hülyékkel sem, ők ugyanis vagy egyszerűen nem veszik a lapot, vagy nem tudják mit lépjenek rá.
kösz megint csak a válaszokat! :) :D
22:23as : igazad van, nem kellett volna elmondanom neki, hogy bejön :/ és nem fogok vele törődni ha ilyen éretlen :P
22:44es : tényleg egy szerencsétlen már én is egyre jobban így gondolom :/ na de sebaj majd jön valaki más :)
és mégegyszer nagyon köszönöm a válaszokat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!