Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, ha meztelenül szaladgálok az utcán este, olyan szabadnak érzem magam?
Mert beteg vagy. Engem konkrétan megbotránkoztatna a dolog, mert én nem vágyom arra, hogy vadidegen emberek meztelenül rohangáljanak előttem. 25 éves felnőtt férfi bazz...
Bár van egy olyan megérzésem, hogy ez a kérdés kamu:D
19/L
13:05
Azzal semmi baj, ha valaki a lakásában vagy a házában meztelenül mászkál, ez mindenkinek szíve joga. De nekem, vagy pl. a 10 éves húgomnak hadd ne kelljen már úgy kimennem az utcára, hogy meztelen emberekkel kelljen találkoznom:)
19/L
Hegedűs Norbert te vagy az? xD
Am. én egy puszta kellős közepén lakom ahol az ember azt csinál amit akar senki se látja vagy ha látják is nem szólhatnak érte semmit, de én még se csinálok ilyeneket. Am. neked itt lenne a helyed ezen a helyen xD Sőt még itt van erdő is, csak egy banánt kéne neked adni és akár ugrálhatnál a fákon, mint egy majom OMG LooL xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!