Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem tudom mit higyjek, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom mit higyjek, hogy meleg-e vagy nem? Ismerek egy srácot már 1 éve. Amikor megismerkedtünk akkor taliztunk 1szer és akkor csak a hangja volt olyan furi..

Figyelt kérdés
Ismerek egy srácot már 1 éve. Amikor megismerkedtünk akkor taliztunk 1szer és akkor csak a hangja volt olyan furi és most is taliztunk pár napja és akkor már a szemöldöke is ki volt szedve meg azé a haja is olyan furi volt:S szerintetek ha valaki szedi a szemöldökét az már tuti azt jelenti h meleg? Meg am állandoan csajai vannak! Már 1 éve,hogy hajt rám,csak én közbe összejöttem egy másik srácal és közbe neki is voltak csajok,de még mindig én kellek neki meg télleg láccik rajta,hogy nagyon kelek neki meg,hogy szeret,meg mindig bokol stb. csak a kinézete....annyira nem tom elképzelni,hogy meleg lenne....!Nekem is nagyon bejön meg minden,csak ez zavarna,ha beszélnék neki erről akkor megsértődne?? Lécci írjatok véleményt!köszi!:)
2009. márc. 4. 13:16
 1/7 anonim ***** válasza:
62%

hány éves vagy??

hogy lenne már meleg ha voltak bnői?-.-"

légyszi, ne járj azzal a sráccal, ne kínozd.

2009. márc. 4. 13:19
 2/7 anonim ***** válasza:
46%
előző vagyok. am bocsi hogy most ezt mondtam. a gyerek akk metroszexuális.
2009. márc. 4. 13:20
 3/7 A kérdező kommentje:
Csak tod van olyan, lányokat szédít meg velük van de közbe meg meleg,azé kérdeztem!!!! Vmi értelmes választ várok!
2009. márc. 4. 13:22
 4/7 anonim ***** válasza:
Jajj cicukám azt biszexnek hívják...:D
2009. márc. 4. 13:24
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Pff... Hát ez de szar... Mármmint.... Most így belegondoltam amit írtál, hogy szeret... Figyu... Akkor te nem ismered rendesen ezt a szót... Én ha szeretek vkit, nincs olyan, hogy közben más "csajokkal" vagyok, meg ilyenek... Akkor én szeretem azt a valakit, és CSAK őrá gondolok... Pff... Manapság már tényleg ennyire más értelmet kapott a szó? Ez nem semmi... :( És nem vagyok idős vagy ilyesmi, 22 éves vagyok, és fiú...
2009. márc. 4. 13:43
 6/7 A kérdező kommentje:
azt ugy értettem, h már 1 éve,h rólam álmodozik(akko így írom)és más csajokal probált elfelejteni!....látom sokan nem értenek....:S
2009. márc. 4. 13:47
 7/7 anonim ***** válasza:
56%

Képzeld én is szedem a szemöldököm..és nem vagyok meleg!! sose voltam..ennek semmi köze hozzá..

Csupán jobban tetszik neki ha nincs összenőve..igényesebb mint az átlag férfi.ezen nincs mit vitázni.

Nekem is volt egy ilyen "csajom"..aki mindig csak húzott..és tetszett neki hogy húzhatta az agyam..

Az ő érdekében kérlek..mond meg neki egyszer és mindenkorra hogy nem lesz köztetek semmi..mert te gondolom adod neki a jeleket..és reménykedik.

HA akarsz tőle valamit akkor lépd meg! HA pedig nem akkor azt is..

Szenvedtem eleget én is.. de ezt a menő csajok nem érzik át..viszont a barátnőiddel gondolom jókat csacsogsz a szerencsétlenen!

Dönts és lépj.ne jáccál vele

2009. márc. 4. 15:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!