Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom mit higyjek, hogy meleg-e vagy nem? Ismerek egy srácot már 1 éve. Amikor megismerkedtünk akkor taliztunk 1szer és akkor csak a hangja volt olyan furi..
hány éves vagy??
hogy lenne már meleg ha voltak bnői?-.-"
légyszi, ne járj azzal a sráccal, ne kínozd.
Képzeld én is szedem a szemöldököm..és nem vagyok meleg!! sose voltam..ennek semmi köze hozzá..
Csupán jobban tetszik neki ha nincs összenőve..igényesebb mint az átlag férfi.ezen nincs mit vitázni.
Nekem is volt egy ilyen "csajom"..aki mindig csak húzott..és tetszett neki hogy húzhatta az agyam..
Az ő érdekében kérlek..mond meg neki egyszer és mindenkorra hogy nem lesz köztetek semmi..mert te gondolom adod neki a jeleket..és reménykedik.
HA akarsz tőle valamit akkor lépd meg! HA pedig nem akkor azt is..
Szenvedtem eleget én is.. de ezt a menő csajok nem érzik át..viszont a barátnőiddel gondolom jókat csacsogsz a szerencsétlenen!
Dönts és lépj.ne jáccál vele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!