Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Jól látom, hogy mostanában a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól látom, hogy mostanában a pasiknak a sötét hajú nők jönnek be jobban?

Figyelt kérdés
A szőkék valahogy háttérbe szorultak,és most a nagy "divat" a fekete,és a sötétbarna hajú nő.
2011. ápr. 19. 14:19
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Nekem is a szőkék jönnek be : P
2011. ápr. 21. 10:22
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Pár hónapja (2-3) a buszon mellém került valahogy két idősebb bácsika, és elkezdtek engem kérdezni, hogy hogy lehet, hogy a szőkéknek (én is szőke hajú vagyok) mi a titkuk, mert hogy ők többet elérnek. Mondtam, hogy én ilyet nem tapasztaltam. De tényleg van ilyen a köztudatban, hogy ők a "vonzóbbak". Ami kb annyira igaz, hogy csak aki 90-60-90, annak lehet pasija.

(Nekem lányként is a szőke hajú fiúk tetszenek, bár ez nem jelent semmit.)

2011. ápr. 21. 10:26
 13/21 anonim ***** válasza:

Az, hogy melyik hajszín jön be valakinek, soha a nem divat kérdése volt. =) Nekem a sötét hajú lányok tetszenek jobban, de ez nem zárja ki a szőkéket.

Ami viszont kifejezetten taszít, az a festett haj, mivel már messziről lehet látni, hogy nem az az igazi. :) Mindenkinek az eredeti áll a legjobban.

21f

2011. ápr. 21. 10:49
 14/21 anonim ***** válasza:

Nem tudom miről beszéltek, csak a vörösek a jók.

Dehát nem lehet mindenkiek olyan kifinomult izlése mint nekem.

2011. ápr. 21. 10:58
 15/21 anonim ***** válasza:
A legjobb nöim 90%-ban mind szökék voltak. Ettöl függetlenül a gesztenyebarna a kedvenc nöi hajszinem.
2011. ápr. 21. 11:09
 16/21 anonim ***** válasza:
Én a festettet rühellem, bár nagy ritkán van akinek jobban áll egy másik szín, mint az eredeti.
2011. ápr. 21. 11:16
 17/21 anonim ***** válasza:

Nem tudom hogy a többi pasinál mi a trend, de nálam a fekete vagy sötét hajú nők 100%-os előnyt élveznek a többivel szemben. Engem a szőkék kifejezetten taszítanak.

Ez persze nem azt jelenti, hogy ne tetszhetne meg egy szőke, vagy ne láthatnék egy feketét rondának...csak szerintem alapból a szőke haj sablonos, agyonfuttatott, agyonsztárolt....nézd meg a filmekben meg mindnhol a legjobb nők szőkék...sztem ez egy trend volt valamikor, csak ez most a visszájára fordult, mert már mindenkinek a könyökén jönnek ki a filmsztár-stílű szőke nők.

22-f

2011. ápr. 21. 11:20
 18/21 anonim ***** válasza:
nem jól látod,én szeretem a szőkéket is.
2011. ápr. 21. 12:06
 19/21 anonim ***** válasza:
Örök relytély fog maradni,hogy valójában melyik tetszik nekik!
2011. ápr. 21. 12:15
 20/21 anonim ***** válasza:

"nem jól látod,én szeretem a szőkéket is."

te egy ember vagy, nem pedig statisztikai átlag, még kevésbé tömeg, ami több ember ízléséből tevődne össze....egy ember ízlése nem mérvadó, és nem ellenpélda a felhozott tényekre, hogy miért is divat annyira a sötét haj mostanában.....lehet akármit mondani, de ha a legtöbb férfinek nem ez tetszene manapság, akkor nem nagyon járkálna annyi nő sötét hajzattal

2011. ápr. 21. 12:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!