Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól látom, hogy mostanában a pasiknak a sötét hajú nők jönnek be jobban?
Pár hónapja (2-3) a buszon mellém került valahogy két idősebb bácsika, és elkezdtek engem kérdezni, hogy hogy lehet, hogy a szőkéknek (én is szőke hajú vagyok) mi a titkuk, mert hogy ők többet elérnek. Mondtam, hogy én ilyet nem tapasztaltam. De tényleg van ilyen a köztudatban, hogy ők a "vonzóbbak". Ami kb annyira igaz, hogy csak aki 90-60-90, annak lehet pasija.
(Nekem lányként is a szőke hajú fiúk tetszenek, bár ez nem jelent semmit.)
Az, hogy melyik hajszín jön be valakinek, soha a nem divat kérdése volt. =) Nekem a sötét hajú lányok tetszenek jobban, de ez nem zárja ki a szőkéket.
Ami viszont kifejezetten taszít, az a festett haj, mivel már messziről lehet látni, hogy nem az az igazi. :) Mindenkinek az eredeti áll a legjobban.
21f
Nem tudom miről beszéltek, csak a vörösek a jók.
Dehát nem lehet mindenkiek olyan kifinomult izlése mint nekem.
Nem tudom hogy a többi pasinál mi a trend, de nálam a fekete vagy sötét hajú nők 100%-os előnyt élveznek a többivel szemben. Engem a szőkék kifejezetten taszítanak.
Ez persze nem azt jelenti, hogy ne tetszhetne meg egy szőke, vagy ne láthatnék egy feketét rondának...csak szerintem alapból a szőke haj sablonos, agyonfuttatott, agyonsztárolt....nézd meg a filmekben meg mindnhol a legjobb nők szőkék...sztem ez egy trend volt valamikor, csak ez most a visszájára fordult, mert már mindenkinek a könyökén jönnek ki a filmsztár-stílű szőke nők.
22-f
"nem jól látod,én szeretem a szőkéket is."
te egy ember vagy, nem pedig statisztikai átlag, még kevésbé tömeg, ami több ember ízléséből tevődne össze....egy ember ízlése nem mérvadó, és nem ellenpélda a felhozott tényekre, hogy miért is divat annyira a sötét haj mostanában.....lehet akármit mondani, de ha a legtöbb férfinek nem ez tetszene manapság, akkor nem nagyon járkálna annyi nő sötét hajzattal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!