Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, asszonyok: mi a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, asszonyok: mi a véleményetek erről a pasiról? (kép)

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

[link]

2011. ápr. 19. 13:57
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
49%
persze hogy szép női voltak hisz gazdag és híres:)
2011. ápr. 19. 14:46
 12/20 anonim ***** válasza:
nem.egyáltalán nem jön be..de sztem egy kép nemsokat árul el..igy nemtudom eldönteni, hogy milyen a kisugárzása..s maga a stilusa
2011. ápr. 19. 14:59
 13/20 anonim ***** válasza:
14:13 vagyok, én sem tudtam ki ez. de majdnem szakadok a nevetéstől, hogy tényleg ez a férfi egy csajozó-művész? ez meglepett.
2011. ápr. 19. 15:02
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Sztem ez a fazon egyáltalán nem lenne nagy ász a csajozásban, ha nem lenne kitömve pénzzel.

Szerintem csak azért vannak sikerei, mert tömik pénzzel, hogy a jónép láthassa, hogy "no lám, itt egy figura, aki nagy csajozógép, boruljatok le, imádjátok őt"....szerintem ez az egész pua-skodás nevetségesen szánalmas.

És most jöhet, hogy biztos csak ronda kövér dagadt nőim voltak, bla bla bla

2011. ápr. 19. 15:11
 15/20 anonim ***** válasza:
Bottal sem piszkálnám meg, lefekvés előtt rá sem néznék, nehogy rémálmaim legyenek.
2011. ápr. 19. 16:24
 16/20 anonim ***** válasza:
Undorító. Ki van festve. Ez de gáz. :D
2011. ápr. 19. 16:59
 17/20 anonim ***** válasza:

Így elsőre, csak a külseje miatt biztos nem tetszene meg. A képeken egyáltalán nem tűnik túl férfiasnak az öltözködése meg elég muris. :)

De egy pár kép alapján nem lehet minősíteni egy embert.

2011. ápr. 19. 17:12
 18/20 anonim ***** válasza:
bánat...ha gazgad..akk max arra hajtottak azok a "szép" nők :D
2011. júl. 7. 19:35
 19/20 anonim ***** válasza:
Elég gáz..:/:D
2011. júl. 20. 05:22
 20/20 anonim ***** válasza:

Valakinek vagy van jelleme, egyénisége, saját ízlése, önálló véleménye, vagy nincs. Az ilyen pua szarakodástól is csak egy erőltetett műcsávó, még ha egész Holivúdot is a farkára tűzte. Én azért nem változom meg, mert pár p*nának ez vagy az tetszik. Lehet nyáladzani a pináért, én nem fogok. Ne éljetek úgy le egy életet, hogy mások rángatnak titeket.

[link]

2012. júl. 15. 17:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!