Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, asszonyok: mi a véleményetek erről a pasiról? (kép)

Sztem ez a fazon egyáltalán nem lenne nagy ász a csajozásban, ha nem lenne kitömve pénzzel.
Szerintem csak azért vannak sikerei, mert tömik pénzzel, hogy a jónép láthassa, hogy "no lám, itt egy figura, aki nagy csajozógép, boruljatok le, imádjátok őt"....szerintem ez az egész pua-skodás nevetségesen szánalmas.
És most jöhet, hogy biztos csak ronda kövér dagadt nőim voltak, bla bla bla

Így elsőre, csak a külseje miatt biztos nem tetszene meg. A képeken egyáltalán nem tűnik túl férfiasnak az öltözködése meg elég muris. :)
De egy pár kép alapján nem lehet minősíteni egy embert.

Valakinek vagy van jelleme, egyénisége, saját ízlése, önálló véleménye, vagy nincs. Az ilyen pua szarakodástól is csak egy erőltetett műcsávó, még ha egész Holivúdot is a farkára tűzte. Én azért nem változom meg, mert pár p*nának ez vagy az tetszik. Lehet nyáladzani a pináért, én nem fogok. Ne éljetek úgy le egy életet, hogy mások rángatnak titeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!