Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak lanyok, nök, asszonyok valaszat varom. Mennyire szeretitek ha egy ferfi mindenüt szörös?
én szeretem ha 1férfi ápolt..és nekem ebbe beletartozik hogy ne legyen szőrös az én barátom nem is az:$
de ez csak az ÉN egyéni véleményem van aki tipikusan azt szereti:)
kérdezd meg sztem a párodtól h ő hogyan szeretné..ha nincs akkor pedig te döntsd el h szerinted hogy vagy vonzóbb:)
tehát egy majom vagy?:O
xD
szóval hónaljt mindenképp szedd le, lábat ne borotválj, azt hagyd meg a b*ziknak. 18-25 éves kor között a mellkasodról is leszedheted a szőrt (nekem pl. az jön be)
azutáni korban már nem szükséges, az úgy férfias.
arcodon pedig ami jól áll. vkinek előnyös a kecskeszakáll, vkinek a pajesz...találd meg a legmegfelelőbbet (nekem pl. az jön be, ha teljesen leszedi az arcáról is)
18L
Én azt szeretem, ha az intim tájék, hónalj szőrtelenítve van.
Ha ez megvan, a többi már nem is érdekes. De azért a végtagok legyenek szőrösek!
hónalj borotválva azonkívül legyen már egy pasi szőrős...tudom h nagyon menők mostanában az ilyen szőrtelen békák de nekem nagyon nem jön be:D
17/l
Teh jó ég, manapság mindenki a gilisztákra bukik?:D
Nem azt mondom, hogy jeti legyen a pasi, de azért borotválni...hááát...
Szerintem legyen rajta normális mennyiségű szőr. Mindenhol...
Max hónalj borotválás:)
Szerintem tök idétlen, mikor egy pasi tök szőrös, intim részen meg csupasz:DDD Legyen kicsit rövidebbre nyírva és jó is:)
Utolsóval értek egyet. :) Hónalj ne legyen szőrős,az engem nagyon taszít,viszont máshol lehet.És tényleg idétlen ha szőrős a pasi,de intim részen meg csupasz,ott én is a nyírtra szavazok. :P
A párom pont ilyen. :D Az én kis dzsángölmenem. :)
18/L
köszönöm minden lanynak a valaszat.
-a baratnöm akarja hogy mindenütt meghadjam mert szeret a szörömmel jatszani(mindenüt)minden este legalabb fel orat jatszik vele-bemelegitesre. ilyet meg nem lattam es meg hallani se hallotam de ez mar karacsony ota megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!