Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az egyik csaj azt mesélte,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az egyik csaj azt mesélte, akivel igen jóban vagyok, hogy ő csak annak bök vissza facebookon aki bejön neki. Ez másnál is így van?

Figyelt kérdés

És ne az idősebb korosztály írjon, aki egyből írja h fb így szar úgy szar, fiatalabb lányok válaszát várnám leginkább

17/F

2011. ápr. 18. 22:48
 1/10 anonim ***** válasza:
Én mindenkinek visszabökök. Akkor ez most félrevezető? :D
2011. ápr. 18. 22:52
 2/10 anonim válasza:

Legjobb bnőimnek is visszabökök akk ők is bejönnek? Mindenkit visszabökök, szóval nem.

16/L

2011. ápr. 18. 22:55
 3/10 anonim ***** válasza:
én is mindenkit bökök :D
2011. ápr. 18. 23:24
 4/10 anonim ***** válasza:
a bökés másnéven, a szexuális felajánlás/érzelem.
2011. ápr. 18. 23:36
 5/10 anonim ***** válasza:
Hát szerintem ez változó...én mondjuk a barátaimat visszbököm kivétel nélkül,de mikor ismeretlen pasik bökdösnek akkor csak a "jobb féléket" bököm vissza:D
2011. ápr. 19. 00:09
 6/10 anonim ***** válasza:
hát én mindig visszaböktem mindenkinek de már nem érdekelnek meguntam és tényleg csak annak az 1nek bökök vissza aki bejön :) beteges de ez van :D
2011. ápr. 19. 01:28
 7/10 anonim ***** válasza:

Engem egyszer megbökött az oszt. társnőm. Néztem WTF?

Aztán mondtam ok! Odamentem másnap és úgy oldalba böktem, hogy azóta is emlegeti. De azóta se nyaggat senki vele.

Szánalmas.

2011. ápr. 19. 01:50
 8/10 anonim ***** válasza:
Ti a facebookon böktök? Miért nem inkább otthon az ágyban?
2011. ápr. 19. 08:54
 9/10 anonim ***** válasza:
Mi a franc ez a bökés? Jó, látom, ott a gomb a facebookon, de nem igazán értem mire való vagy mire jó...? 30F
2011. ápr. 19. 10:33
 10/10 anonim ***** válasza:

Én mindenkit visszabökök aki megbök, mondjuk eddig csak pár ismerős fiú meg a barátnőim bökdöstek.

25L

2011. ápr. 19. 18:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!