Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiú-lány testvérek szoktátok látni egymást meztelenül?
"Normális családban NEM."
Nem értem miért nem normális az, aki nem szégyellős a családja előtt. Én sem szoktam a testvérem előtt meztelenül mászkálni, de látott már, és én is őt. Szerintem nincs ebben semmi.
Direktbe nem, de volt már, hogy ő fürdött és én véletlen benyitottam, vagy öltöztem és ő véletlen benyitott.
Kicsit zavarban voltunk (mivel 10 év a korkülönbség), de soha nem problémáztunk ezen.
Mondjuk direkt nem vetkőzök meztelenre előtte. Volt olyan, hogy simán átvettem a nadrágom előtte, mert siettünk és egyszerre öltöztünk, akkor is tanga volt rajtam...Szerintem ebben nincs semmi...
Rendszeresen szoktuk egymást látni meztelen.
14L
Szerintem semmi baj nem lesz ha látják egymást. Volt hogy a nővérem fürdött én meg bementem hozzá brunyálni. Közben még beszélgettünk is. Volt hogy a szobámban hagytam a törcsim zuhanyzás után és meztelenül mentem a folyosón amikor megállított a nővérem egy kérdéssel és én meztelen voltam de ott beszélgettünk a folyosó közepén. Az sem zavarta mikor megmarkoltam mert arra jött anya és azthittem eggyik nővérem barátnője. Mit kell ezen szégyelni? Testvérek vagyunk nem? Simán tudok a nővéreim elött pisilni is.
F/16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!