Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiú-lány testvérek szoktátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiú-lány testvérek szoktátok látni egymást meztelenül?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 18. 18:58
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

"Normális családban NEM."

Nem értem miért nem normális az, aki nem szégyellős a családja előtt. Én sem szoktam a testvérem előtt meztelenül mászkálni, de látott már, és én is őt. Szerintem nincs ebben semmi.

2011. ápr. 18. 19:16
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
régebben láttam én is többször meztelen a tesóm, de már rég külön élünk
2011. ápr. 18. 20:36
 13/18 anonim ***** válasza:

Direktbe nem, de volt már, hogy ő fürdött és én véletlen benyitottam, vagy öltöztem és ő véletlen benyitott.

Kicsit zavarban voltunk (mivel 10 év a korkülönbség), de soha nem problémáztunk ezen.

Mondjuk direkt nem vetkőzök meztelenre előtte. Volt olyan, hogy simán átvettem a nadrágom előtte, mert siettünk és egyszerre öltöztünk, akkor is tanga volt rajtam...Szerintem ebben nincs semmi...

2011. ápr. 18. 23:15
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Sokan együtt emlegetik a meztelenséget a szexel. Anélkül is láthatja valaki meztelenül a testvérét, hogy nemi vágyat érezne iránta. Sőt normális ember nem érez semmit olyankor, nyugodtan lehet előtte meztelenül a testvére.
2011. ápr. 19. 08:38
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Rendszeresen szoktuk egymást látni meztelen.

14L

2011. júl. 8. 01:19
 16/18 anonim ***** válasza:
78%

Szerintem semmi baj nem lesz ha látják egymást. Volt hogy a nővérem fürdött én meg bementem hozzá brunyálni. Közben még beszélgettünk is. Volt hogy a szobámban hagytam a törcsim zuhanyzás után és meztelenül mentem a folyosón amikor megállított a nővérem egy kérdéssel és én meztelen voltam de ott beszélgettünk a folyosó közepén. Az sem zavarta mikor megmarkoltam mert arra jött anya és azthittem eggyik nővérem barátnője. Mit kell ezen szégyelni? Testvérek vagyunk nem? Simán tudok a nővéreim elött pisilni is.

F/16

2011. dec. 18. 13:11
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Öcsémmel gyakran láttuk egymást meztelenül. Én az ő kukiját, ő meg az én suncimat naná!! Most mindkettőnk 20 felett jár, már nem lakunk együtt, de elmondhatom, akkora perverz disznók lettünk...
2014. okt. 11. 11:32
 18/18 anonim válasza:
Szoktuk, nincs ebben semmi.
2023. márc. 9. 17:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!