Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan deríthetem ki, hogy hívják?
Figyelt kérdés
Láttam egy lányt a suliban, aki szimpatikus, de nem tudom a nevét. Anélkül, hogy odamegyek és megkérdem, hogy hívják, anélkül, feltűnés nélkül, hogy lehet kideríteni a nevét.
elég furcsa az h egy lányhoz odamegy egy srác és kérdi h hívnak :)
18/f
2011. ápr. 18. 18:17
1/5 anonim válasza:
Megkérdezed egy közös ismerőstől.
2/5 anonim válasza:
Megkérdezed a barátját. Vagy egy barátnőjét.
De ha odamész, bemutatkozol, akkor ő is biztos be fog mutatkozni. Kérdezz tőle valami vicceset, holnapig van időd agyalni.
3/5 anonim válasza:
ja, ez tényleg furcsa, facebookon sokkal "menőbb" lenne
de nem fog megenni, ha megkérdezed tőle, hidd el :)
4/5 anonim válasza:
hát én úgy csináltam ép nemrég hogy egy osztálytársa ismerősei közt nézelődtem, úgy nem találtam meg, de akivel szokott lógni igen és neki a képein volt bejelölve :)
15.l :)
5/5 anonim válasza:
Várd meg amíg egyedül lesz, hátulról üsd le egy baseball ütővel, aztán vedd ki a táskájából a személyi igazolványát, vagy a diákigazolványát és már meg is van a név.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!