Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tettetek már ide fel képet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tettetek már ide fel képet magatokról?

Figyelt kérdés
ha igen + vagy - visszajelzést kapatatok? :P
2011. ápr. 17. 19:35
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
hozzáteszem a csajnak úszópárnái voltak amik kibuggyantak a ruhából. hát ezt ő sem gondolhatta komolyan. sztem
2011. ápr. 17. 19:54
 12/16 anonim ***** válasza:
Igen és sokkal pozotívabb visszajelzéseket kaptam, mint amire számítottam.
2011. ápr. 17. 19:59
 13/16 anonim ***** válasza:

szamóca én honnan tudjam? :D csak kíváncsiságból kérdem...

Egyébként ez igaz ha vki úgy kérdezi h hú ugye én vagyok a legszebb a világon akkor negatív válaszokat fog kapni mert sok ember egyáltalán nem olyan szép mint amekkora arca van.

2011. ápr. 17. 19:59
 14/16 szamóca. ***** válasza:

hát én ezt sajnos nem tudom megítéli magamról...mmint azt hogy ronda vagyok-e vagy szép, úgy hogy inkább azt mondom egyik sem:D de kövér az nem vagyok hálistennek...meg pattanásos sem. ettől még lehetek bányarém:D

egyébként tényleg sok minden múlik a kérdésen, engem is befolyásol. meg azt szeretem mikor feltesz valaki egy képet,"őszinte választ" kér, de azért ha azt mondom nem ártana futnia egy keveset vagy szemöldökötszednie vagy akármi akkor már jön hogy én vagyoka bunkó meg az egoista és a biztos én is ronda vagyok....pedig ennek semmi köze egymáshoz.

mindegy, aki nem bírja a kritikát az ne kérje: csak olyan tegyen fel képet aki tényleg hallani akarja a választ.

2011. ápr. 17. 20:03
 15/16 szamóca. ***** válasza:
egyébkéntn em tudom honnan tudjad az hüyle kérdés volt részemről, csak néha kíváncsi leszek egy rövidke időre hogy mit gondolhatnak rólam az emberek:D
2011. ápr. 17. 20:04
 16/16 anonim ***** válasza:
Nem és nem is akarok, mivel pont leszarom, hogy a sok kis idióta pláza p.csa mit gondol rólam.
2011. ápr. 18. 00:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!