Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tettetek már ide fel képet magatokról?
szamóca én honnan tudjam? :D csak kíváncsiságból kérdem...
Egyébként ez igaz ha vki úgy kérdezi h hú ugye én vagyok a legszebb a világon akkor negatív válaszokat fog kapni mert sok ember egyáltalán nem olyan szép mint amekkora arca van.
hát én ezt sajnos nem tudom megítéli magamról...mmint azt hogy ronda vagyok-e vagy szép, úgy hogy inkább azt mondom egyik sem:D de kövér az nem vagyok hálistennek...meg pattanásos sem. ettől még lehetek bányarém:D
egyébként tényleg sok minden múlik a kérdésen, engem is befolyásol. meg azt szeretem mikor feltesz valaki egy képet,"őszinte választ" kér, de azért ha azt mondom nem ártana futnia egy keveset vagy szemöldökötszednie vagy akármi akkor már jön hogy én vagyoka bunkó meg az egoista és a biztos én is ronda vagyok....pedig ennek semmi köze egymáshoz.
mindegy, aki nem bírja a kritikát az ne kérje: csak olyan tegyen fel képet aki tényleg hallani akarja a választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!