Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon van még ilyen férfi a földön?
Művészet (festészet, költészet, grafika, fotóművészet kedvenc ;)), színház is jöhet, szeretem. Múzeum is, mert nagyon érdekel a történelem. Csak az operával vannak komoly gondjaim, erőse negatív érzelmeket táplálok felé xD:D
Szóval látod, van ilyen férfi :D
Heh, én is vegyésznek tanulok :D És tán pont a reálbeállítottság miatt, de ezek a hiperszuper művészetekben valahogy nem találok semmi érdekeset. Ezért inkább valami scifit olvasok helyettük. De nem utálom, amit szeretsz, csak nem rétem, lehet másokkal is ez a gond. Például az opera... tudod, laikusnak az opera az, ahol ha a főhőst leszúrják, ahelyett, hogy meghalna, énekel. De ha bemutatnák az ilyesmi érdekes oldalát is...
http://www.youtube.com/watch?v=08AR32iPfw4&feature=related
Én is amellett, hogy polihisztornak készülök :-P, legfőképpen mérnöki vonalon mozgok.
És engem is érdekelnek, kivéve az operát, mert az olyasmi, hogy egy csávót leszúrnak, az meg nem vérzik, hanem énekel valami természetellenes hangon :-D.
De minden olyan tulajdonsággal is rendelkezem, amik alapján itt a gyakorikérdéseken én lennék a legtökéletesebb pasi...
Milyen kár, hogy nem keresek itt senkit sem :-D.
Pedig lenne választék... a "most teherbe estem-e" -lányok, meg a "járnátok egy olyan fiúval, aki baseball ütővel havonta szétveri a fejeteket", meg "miért nincsen barátom..." meg "miért csak bunkókkal jövök össze" -lányok... :-D
De vannak itt ám tudományosan magasan képzett, okos, értelmesek is... akik közül minden héten egy feltalálja az örökmozgót, meg azok, akik tudományosan értekeznek 5 oldalon keresztül, hogy miért kék az ég. (jó... bele lehetne menni a Raylight (((vagy hogy is hívják))) szóródás részletes levezetéseibe, de nem ez meríti ki az 5 oldalt.
Normális ember szerintem ide csak röhögni, meg baromságokat írni jön. Szerintem az se teljesen ép, aki világmegváltást szeretne elérni azzal, hogy az 50-es IQ-jú embereknek mondja a frankót és közben segít egyengetni az egóját, hogy félszeműek közt ő bizony király.
Utólagos javítás a teljesség igénye nélkül:
Rayleigh-szóródás (Előző hozzászólásomnál filctollal a monitorra rajzoljatok egy csillagot a megfelelő helyre!)
Aki megteszi, annak itt egy szerencsés nyeremény is:
AKCIÓ-AKCIÓ-AKCIÓ-AKCIÓ-AKCIÓ-AKCIÓ-AKCIÓ-AKCIÓ-AKCIÓ
!!!!!Ha kivágja ezt a kupont, vehet egy új monitort!!!!!
AKCIÓ-AKCIÓ-AKCIÓ-AKCIÓ-AKCIÓ-AKCIÓ-AKCIÓ-AKCIÓ-AKCIÓ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!