Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Néger kamaszfiúkkal szeretnék ismerkedni. Hol lehetséges ez?
A válasz írója 65%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 23:13
Hogy érted, hogy "még egy"? Amúgy én nem gondolom, hogy szándékosan terjesztik az AIDS-et :S Miért tennék??? :O
Lehet hogy nem szándékosan terjseztik de a többségük bizonyítottan az. Legalábbis ezt hozta ki a szonda ipsos. De ehhez nem kell közvélemény kutatás, elég ha alaki megnézi afrikát. A világ legtöbb 1 főre jutó AIDS-ese ott van. A betegség is onnan ered. Ez nem rasszizmus. Ez tény. Ha neked valóban ők kellenek...hááááát gusztos dolga, de én a helyedben vigyáznék.
Amúgy antiszociálisak ebben igaza volt az elöbbi kommentelőnek. Valószínűleg hogy nem mind, de pl Franciaországban és Angliában van a legtöbb néger európában. Egy 2009-es adat szerint az ottani négerek körülbelül 78%-uk van börtönben. Általában nemi erőszak garázdálkodás és súlyos testi sértés miatt.
Sok sikert.
A válasz írója 71%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 21:30
Köszi a tanácsot. :) Azt tudtam, hogy a nigger sértő, de azt nem, hogy a néger is :S Egyszer chat-eltem egy fekete sráccal, és Ő saját magát is négernek hívta :D ezért nem gondoltam, hogy a néger, is sértő :)) De most már ezt is tudom ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!