Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nők miért esznek olyan keveset?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért esznek olyan keveset?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 16. 20:16
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
és te ?:D
2011. ápr. 16. 20:16
 2/11 anonim ***** válasza:
Én sokat eszek, pedig nőnemű vagyok xD
2011. ápr. 16. 20:19
 3/11 anonim ***** válasza:
Mert ha 40 kilónál nehezebbek, akkor már aggódnak, h jaj milyen kövérek.
2011. ápr. 16. 20:20
 4/11 anonim ***** válasza:
Mert nagy százalékuknak a piszkafa a példakép. Én nem ebben a csoportban vagyok. :D:D
2011. ápr. 16. 20:22
 5/11 anonim ***** válasza:
én annyit zabálok hogy nemigaz és nem hízok egy grammot se úgyhogy szerencsésnek érzem magam :D
2011. ápr. 16. 20:23
 6/11 A kérdező kommentje:
vicces, 5 komment, és mindegyik hosszabb az előzőnél :D
2011. ápr. 16. 20:27
 7/11 anonim ***** válasza:
20:23-al értek egyet, én is pont így vagyok vele:D Imádok enni, imádok sörözni (nem részegeskedni, meg berúgni, de mondjuk csülökhöz egy korsó sör igencsak passzol:D), és szerencsére nem látszik meg rajtam, 54 kiló vagyok, akármit csinálok:D
2011. ápr. 16. 20:36
 8/11 anonim ***** válasza:

Ez nem lesz mindig így, mert eljön az idő, amikor lassulni kezd az anyagcserétek, s akkor bizony már le fog rakódni az a sok-sok fölösleges kalória, bizony.

(Egy táplálkozás-szakértő)

2011. ápr. 16. 20:41
 9/11 anonim ***** válasza:

én 75 kilóval mentem kollégiumba onnantól 6kor ettem reggelit, délben ebéd este 6 pedig vacsi. Amikor lett barátom naponta megettünk egy csipszet is... 3 év alatt 58 kilóra fogytam, majd nyáron visszaszedtem 10et pedig akkor még csak nem is fogyóztam, bár mikor vége lett a kapcsolatomnak már ebédelni se ebédeltem. Am ezzel csak azt akarom mondani hogy lehet azért mert nem éhesek xD én se voltam soha éhes. Sőt ha a barátommal vagyok (távkapcsolat) akkor meg egyáltalán nem érzek éhséget, egész nap ellennék étel nélkül.

Bár tény hogy vannak akik azért nem esznek mert azt hiszik hogy így fognak tetszeni a pasiknak, vagy nem akarják egy randin mondjuk hogy zabagépnek nézzék őket.

18/L

2011. ápr. 16. 20:55
 10/11 anonim ***** válasza:

Nálam ez változó. Valamikor egy hétig alig eszek. Valamikor viszont 2 óránként zabálok, igen nagy adagokat. Imádom a húst,pláne a disznót, a jó csülköt..gyors kajákat is szeretem. Soha nm fogyóztam, én sem tudok 50 kiló felé menni,akármit/mennyit is eszek.

22/L

2011. ápr. 16. 21:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!