Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mindenkinek van párja? Nekem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindenkinek van párja? Nekem is lesz? Kellek így vkinek?

Figyelt kérdés

19 éves leszek... és bevallom őszintén, h elég nehezen élem ezt meg(bár elég viccesen hangzik)

Még az eddigi életemben nem csókolóztam, nem volt barátom se. És nem tudom, h egyáltalán lesz-e. A baj az, h ez a téma nagyon foglalkoztat, még akkor is ezen rágódom, amikor már kedvem sincs hozzá,sok mindennek a rovására megy ez és tudom, h tennem kellene ellene, de nem megy.

Gyakran vagyok ingerült és feszült. Próbálom leplezni, de katasztrófa ami bennem megy végbe. Nagyon vágyom a szerelemre és mindig nagy csalódottsággal élem meg, h nincs barátom.

Arcra, testalkatra nem tartom magam rossznak, persze rengeteg hibám van, de sztem nem ez a gond. Az arcomon van egy viszonylag nagy 1*1 cm-es anyajegy, de ha akarom tudom takarni hajjal. Amúgy 175 magas vagyok 56 kg. A melleim viszont kicsik 75/A a méretem.

szerintetek mit tegyek? Hiába próbálom nem udok nem vágyakozni a szerelemre. Szükségem van egy társra.

18/L

2011. ápr. 16. 15:50
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Szia!

Kicsit közhely, de igaz... Én is ugyanebben a cipőben járok, mint Te, csak én 25 évesen. És a közhely. Minél jobban akarod, ráfeszülsz, annál nehezebben lesz párod. Egy randit is tönkre tehet az idegességed, a görcsösen akarásod. Tudom, pont én mondom, aki szintén ezen görcsöl :)

Mellesleg a mellméret nem számít. Kár ezen görcsölni. Ha valaki azért nem jön össze Veled, mert nincs nagy melled, arra nem érdemes áldozni :)

Én nem mondom, hogy ne innen keress párt... De lehet nem az a legjobb, aki egyből lecsap rád, mint egy hiéna, anélkül, hogy segíteni akarna.

Remélem segítettem.

2011. ápr. 18. 08:33
 12/15 anonim ***** válasza:
Ja igen. előbb 25/F voltam. Csak, hogy lásd... Fiúként sem egyszerű :)
2011. ápr. 18. 08:37
 13/15 anonim ***** válasza:
Semmivel nem vagy még elkésve, a kérdés alapján azt hittem, idősebb vagy. Azt tanácsolom, várd meg a szerelmet, és NE menj bele azért egy megalkuvó kapcsolatba, hogy ne legyél egyedül, én megtettem párszor, nem lett jó vége.
2011. ápr. 18. 08:41
 14/15 anonim ***** válasza:

Persze hogy nem vagy elkésve, sőt, most belőled merítek erőt 21 éves fiú létemre. Én pont most vagyok ott, hogy tudatosan akarok csajt. Rafináltan, kreatívan ráírok 1-1 csajra, hogy szia, bejössz, van kedved ismerkedni, vagy egyedül szeretnél maradni egy életre? :)

Aztán úgyis ír, ha bejövök neki... nah jah. Na de az első 4 csajjal akit így ismertem meg, nem is volt velük szerencsém, se randi se semmi. Az 5. éppen nem is érdekelt már, közben bosszúból fogadást kötöttem egy csajjal, hogy lefekszek vele, szarok a csajokra, elegem van, erre mitadjisten, az 5. szerelmet vall lány létére... :DDDDDDDDDDDDD Szal van benne valami, hogy ha görcsösen akarsz, akkor hülyéket fogsz ki (nálam a 4 csaj) és 5.-re pont összejön, meg van az is, hogy ülsz egyhelyben és leszólít egy pasi :)

2011. ápr. 18. 12:08
 15/15 anonim válasza:
Azóta?
2023. okt. 9. 20:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!