Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ennyire visszataszító alakom lenne?
16 éves vagyok..
eddig még nem volt barátom,mert minden srác azt mondja,hogy egy dagadt disznó vagyok..
már fogyózok.. már látszik is egy kis eredmény..de még mindig lekocáznak:S
Kép..:(
És ha még olyna kövér is vagyok..miért kell piszkálni folyton?:(
Szerintem neked teljesen jó alakod van!:O Szép, nőies!
Ne fogyózz , inkább sportolj helyette valamit, fuss, vagy menj el úszni, de szerintem neked nem kell fogyóznod!
16 éves vagy, a korodbeli fiúk sajnos ilyenek. Majd, ha kilépsz a suliból akkor majd olvadni fognak érted a pasik hidd el!
Ez a kép csak olyan spontán jött..:D Általában hosszított pólóban/tunikában járok..
Hát én már azzal megelégedek,ha nem kocáznának le:S
amúgy 168cm/64 kg vagyok
Nem szoktam elzárkózni senkitől..csak ha ismerkedek..és második beszélgetésnél igy épitenek le..
"Bocsika..de jobb lenen ha nem is köszönnél,mert ilyen hájas csajjal nem akarok mutatkozni"
na azért ez beletipor az ember lelkébe..
Lányok is piszkálnak..hogy milyen kövér vagyok stb.. Az idősebb srácok.. 20+ azt mondják,hogy szép csaj vagyok..meg nagyon szép a mosolyom.. csak az alakom lenne kicsit jobb:S
amúgy már elkezdtem enm rég futni..hátha jobb lesz:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!