Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
T i is úgy érzitek, hogy megbámulnak az emberek?
Én nem tartom magam egy feltűnő jelenségnek, és annyira feltűnően jóképűnek sem, mégis sokszor úgy nézem, például ha tömegközlekedéssel megyek valahova, és átszállogatok többször pl, hogy meg-megnéznek az emberek. Én ezt nem tudom hova tenni, tényleg nincs rajtam semmi különleges, talán az átlagnál kicsit igényesebben öltözködöm, de ez még nem lehet ok erre. Úgy gondolom, hogy én nem nézem meg az embereket, vagy lehet, hogy igen, csak nem veszem észre?
20F
Engem kifejezetten zavar, mert én is átlagos külsejűnek tartom magam és nem is veszek fel extrém cuccot.
Meg szoktam fésülködni, nem szokott fika lógni az orromból, úgyhogy szerintem a bámulás nagyon tahó szokás, ráadásul néha megtölti az agyamat paranoiás gondolatokkal.
Ha meg nagyon zavar, akkor meg szoktam kérdezni az illetőt, hogy mi az anyját bámul?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!