Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Rosszul érzitek magatokat mikor a pasik megbámulnak? Fiúk! Egyáltalán miért csináljátok?
Figyelt kérdés
Van olyan hogy valaki nem is szép, de először hirtelen azt hiszitek hogy az, majd rájöttök hogy mégsem tetszik? Vagy akit megnéztek, az bejön nektek?2011. ápr. 14. 22:22
11/16 anonim válasza:
Vannak napok amikor nagyon idegesít, amikor szeretnék inkább láthatatlan lenni. De vannak napok, mikor ragyogok és totál hízelgő az ilyesfajta megbámulás :D
12/16 anonim válasza:
Engem kifejezetten irritál, nem szeretem ha megnéznek a férfiak vagy bárki más. :S
21/L
13/16 anonim válasza:
én zavarba vagyok ha valakinek már kiesik a szeme úgy bámul, természetesen sem tudok viselkedni olyankor. ha diszkréten csak figyelget az szerintem aranyos, de amikor rajtam ég mások tekintete ahogy elhaladok előttük az szörnyű.
lányos is csinálják szerintem, csak ők tagadják.
14/16 anonim válasza:
általában nem zavar, ha egy helyes pasi néz meg, aki nekem is bejön még rá is mosolygok, de ha egy csapat építkezési munkás, akik fütyülnek és beszólnak, akkor úgy teszek, mintha észre se vettem volna
20/L
15/16 anonim válasza:
Nem szoktam bámulni, csak nézni. Azt is úgy, hogy ne legyen feltűnő, vagy zavaró.
16/16 anonim válasza:
Lanyok! En megmondom mivel tudnatok ennek veget vetni! Semmi smink,semmi kirivo oltozet! Egy ferfit senki sem nez meg a maga szurke egyhangu unalmas,otletmentes ruhazkodasa miatt! Nektek sem kene festekszorot hasznalni,meg alak mutogatos rucikba jarni! Nem veszitek eszre, hogy csak magatokkal b.sztok ki! Ha kenyelmetlen ,hogy bamulnak minek provokaltok ruhazkodassal, sminkel,stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!