Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lépjek vele kapcsolatba?
Figyelt kérdés
Múlt hét pénteken megismertem egy srácot. Csak egymáshoz bújtunk egy bulin, csók nem volt, elköszönés is két puszi miután hazakísért.
Írtam neki facebookon, hogy "köszi hogy hazakísértél, meg tök jó volt este dumálni^^" erre nem írt vissza semmit. Megkérdeztem a bnőmet vajon miért nem ír vissza (a bnőm buliján találkoztunk) és mondta hogy mckintosh-a van, és az néha cseszkelődik a facebookkal... szal lehet nem kapja meg az üzim, vagy nemtom:S szal írtam neki még egy levelet, de erre se válaszolt még. Pedig bnőm szerint minden nap fellép fb-re, nagyon gyakran.
Hogyan lépjek vele kapcsolatba? Postoljak ki egy videót az üzifalára, vagy nem is tom mit kéne... segítsetek!
2011. ápr. 14. 17:39
1/2 anonim válasza:
Próbáld ki hogy kinyújtod az egyik újjadat és mondod hogy "E.T." talafonál az ismeretlen srácnak srác jelentkezz, jelentkezz vétel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!