Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tehetnék nagy fokú szerete...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetnék nagy fokú szeretethiány ellen?

Figyelt kérdés

Volt barátnőm okozta ezt az érzést. Elhanyagolt, és mindenen megsértődött, pedig én nem követtem el semmit ellene.. kezdtem nagyon magányos lenni. Ő volt az első és egyetlen, aki igazán törődött velem, rajta kívül SENKI nem volt, aki foglalkozott volna velem bármilyen szinten is.. Mikor ezt felismertem, akkor teljesedett ki a magány. Nem régiben pedig szakítottam vele, és többet nem óhajtok vele beszélni, mert nagy fájdalmat okozott a viselkedésével.. Most nagyon nagy szeretethiányom van.

Nagyon vágyok egy ölelésre, egy érintésre, egy kis szeretetre... De ezt nincsen, aki megadja, barátaim NINCSENEK, szüleim nem foglalkoznak velem, (soha nem is tették) már gyerekkoromban is nagyon el voltam hanyagolva, ettől már eleve nagy lelki sérüléseket szenvedtem.. Erre itt van ez a helyzet.. Nem tudom, meddig fogom ezt így kibírni. Bele fogok őrülni rövidesen, úgy érzem..

Sport, állat nem tudna pótolni semmit. Viszont még egy hozzám illő lányt a korosztályomban sehol nem fogok találni...

Mit tehetnék, szerintetek?

2011. ápr. 13. 19:31
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Hát nem hiszem, hogy bármi ilyen szándéka lenne felém. :D :P
2011. ápr. 13. 19:59
 12/19 anonim ***** válasza:

nem bántottál meg, mindenki így vélekedik :P

már megszoktam

amúgy én pont az ellenkezője vagyok, kicsit visszahúzódóbb... nem az a bulip*csa

2011. ápr. 13. 20:00
 13/19 A kérdező kommentje:
:) Tényleg ritka az ilyen lány Pesten, mint Te. :) Az itteni emberek nagy része sajnos átveszi azt a mentalitást, amit a TV-ben, illetve a környezetükben látnak. :/ De mondjuk nem hibáztatom Őket. Azt látják, hogy ez kell ahhoz, hogy beilleszkedjenek, és legyenek "Valakik". Csak sajnos nem vigyáznak arra, hogy a saját személyiségüket is megtartsák, ezért teljesen megváltoznak az ilyen társaságokban. :/ Szomorú.
2011. ápr. 13. 20:05
 14/19 anonim ***** válasza:
ha van kedved írj privit, most valahogy van kedvem beszélgetni :D
2011. ápr. 13. 20:10
 15/19 A kérdező kommentje:
Írtam. ^^
2011. ápr. 13. 20:17
 16/19 anonim ***** válasza:
Sok boldogságot, fiatalok!:DD
2011. ápr. 13. 20:23
 17/19 anonim ***** válasza:
Hogy idézzek az utolsó cserkészből: "Tartsál kutyát:)":D
2011. ápr. 13. 20:27
 18/19 A kérdező kommentje:

20:23

Boldogságot? :D Tudsz valamit, amit mi még nem. :D

2011. ápr. 13. 20:43
 19/19 anonim ***** válasza:
találsz érett lányt a te korodban is. van aki már ilyen korban egy 18 éves szintjén van.
2012. febr. 23. 22:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!