Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon mit szeretne tőlem? (Lent)
Van egy srác, akivel osztálytársak voltunk. Ő elment abból a suliból ahova jártunk, rá egy évre én is. Kiderült, hogy megint egy iskolába jelentkeztünk, ugyan napi szinten nem találkozunk. Ő szeretett engem nagyon, én csak mint barát tekintettem rá. Most újra megkeresett, felvettük a kapcsolatot, msn-en és fészen is dumáltunk. Az adatlapjára az van kiírva, hogy kapcsolatban van, de akkor vajon miért keresett meg engem ilyen hirtelen ennyi idő után?
NORMÁLIS válaszokat várok, a hülyék kerüljenek el!!
Köszönöm!
19/L
Nem hinném. :D
Már régebben is nézegettem az adatlapját, és már akkor is kapcsolatban volt, bár az tény, hogy egy képe sincs neki, ahol csajjal lenne.
Értem, lehet. :D
Köszi a választ!
Az, hogy valaki felveszi veled a kapcsolatot még nem jelent semmit. Bár nekem egy ilyen félreértésből indult a kapcsolatom :)
Egy kapcsolat cimke nem sokat mondd. Inkább a közös képek, ill ha meg van jelölve a barátnő. Azt, hogy mit akar csak Te tudhatod! De mindenesetre szerintem ne számíts sokra, maximum a végén boldogabb leszel :)
L/19
3. válaszoló!
Neked is köszönöm, hogy írtál. Rajta leszek a témán, és finoman kipuhatolom, hogy vajon miért is keresett meg ilyen hirtelen. :)
Igen, ez nekem is eszembe jutott. Dehogyis, nem lovalom bele magam, mert lehet, hogy semmi nem lesz belőle.
Köszi a válaszokat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!