Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik Nektek az ilyen típusú telt nő?
Kövér nőcik :D :D
nektek bajotok van a fogalmakkal. egyik sem kövér, még a jobb oldali sem. Telt, duci, dundi, de NEM kövér.
Azt meg mikor értik már meg a mindig fogyózó tinilányok, hogy , a vékonyság nem egyenlő a szépséggel, és kivánatossággal???? attól, hogy valaki vékony, még nem lesz egy szexi istennő.
Sem tini nem vagyok, sem vékony. (31 éves, 161 cm, 60 kiló). Mondjuk normál a súlyom, bár nem ártana 4-5 kilót leadnom. Voltam 65 kg is, na akkor telt voltam. De ezek a lányok nem centi mínusz 100-95 között vannak, az hótziher! Itt már kemény 20 kilós felesleg is van, ami bizony a teltségen túl van.
Attól, hogy a csajok be lettek kenegetve libazsírral, és fotoshoppal eltüntették a narancsbőrüket, még nem szépek. Attól sem, hogy a védelmezőik netán épp ily kövérek.
Nekem annyira nem tetszenek. Mondjuk főleg az arc miatt és nem a testük miatt. Kevésbé karakteres, picit lágyabb vonásokkal szimpatikusabbak lennének.
24f
A kérdés az volt, hogy tetszenek-e az ilyen típusú telt nők, ezt én úgy értelmezem, hogy az olyanok, amilyeneket itt látunk, attól függetlenül, hogy photoshop-olva vannak, vagy sem. Én erre mondom azt, hogy ha egy nő a valóságban úgy néz ki, mint a második képen a bal oldali, az szerintem nem néz ki rosszul.
04-12 20:50
Ugyan hol korlátozták neked a véleményedhez való jogot, babám?
Nem írhattad le a véleményed, vagy törölték, vagy lecsuktak érte, vagy mi van?
Ja, lepontozták? Ez éppen a demokrácia netovábbja, hiszen nemcsak hogy neked van jogod, hogy szabadon véleményt nyilváníts, hanem másoknak is, hogy (pontozással) véleményezzék a te véleményedet.
Vagy csak a "demokrácia" csak rád vonatkozzon? XDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!