Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Apám el akar tiltani a barátomtól! Mivel győzzem meg, hogy nem tett semmi rosszat? (Többi lent)
Szóval épp nálam volt a barátom. Apám meg (kopogás nélkül) benyitott. Konkrétan nem történt semmi csak annyit látott hogy ülök a barátom ölébe szembe vele (ruhába voltunk mind2) és "mozgok"rajta.
Ettől nagyon kiakadt pedig ez még petting se volt vagyis közelített felé..Szerintetek volt oka kiakadni? szerintem nem. ja és most el akar tiltani! Hogy magyarázzam el hogy nem történt semmi "olyan":S
4 hónapja vagyunk együtt.
Én: 14L Ő: 17F
17:05
köszönöm
utolsónak: miért lennék hülye??
Értsd meg apukádat is,az ő kislánya voltál eddig,furcsa neki,azt látni,hogy egy másik fiú ölében ülsz!
Ne veszekedj vele,fel kell dolgoznia ezt neki is.:)
De elég fiatalka vagy...nem értem miért kell már ilyen hamar barát a lányoknak...
és mikor fogja már elfogadni?
és tudja hogy nem ér nálam a tiltás!
és még is makacs úgy se fogunk szakítani csak max hozzá megyünk és ezt ő is tudja!! akkor miért nem enged már egy kicsit??:S
Szerintem nem lesz olyan, hogy végignézze szó nélkül, hogy, hogy vonaglasz a legénykén, szerintem normális apának ez túl sok.
Nem ér a tiltás? Elég kár, csak később nehogy megbánd. Apukádnak van elég tapasztalata, hogy tudja, hogy az ilyen korú fiúk mit akarnak a lányoktól, éppen azért mert ő is volt fiatal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!