Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mihez kezdjek? Tudom, hogy ez rossz nekem, de lenne más megoldás?
több kérdés is lesz...
sokan mondták már, hogy érettebb vagyok a koromnál. és lehet hogy ennél fogva, de a korombeli lányok valahogy nem érdekelnek, és én sem érdeklem őket. (nem azok a belső tulajdonságaim vannak, amit egy korombeli lány elvár)
interneten keresztül megismertem egy nőt. és jó barátok lettünk. Ő 35 éves. én 22 vagyok. és azt hiszem kezdek belé esni :( ami azért rossz, mert tudom, hogy a nagy korkülönbség miatt nem lehet köztünk semmi.
nem tudom hogyan fogom magam túltenni rajta. mit javasoltok? (a kapcsolatot semmiképp sem akarom megszakítani vele!!!)
a másik probléma: jó lenne ha tudnék valamit kezdeni a korombéli lányokkal. csak zavar hogy ők még felszínesek, és inkább azért kell nekik pasi, hogy felvágjanak vele a barátnőik előtt, vagy a parkban stb.
ezzel kapcsolatba nem is lenne kérdés. csak leírtam ami a lelkemet nyomja.
beszélgetni lehet, szeretek és szoktam is :)
viszont csak idősebb korosztállyal jövök ki jól és a beszélgetőpartnereim is onnan vannak :D
egy 22 éves taknyos meg milyen kapcsolatot akarjon egy érett 30as nőtől?
+ a korombeli lányok még csak beszélgetni sem hajlandóak velem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!