Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a pasik véleménye a termész...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a pasik véleménye a természetes szépségről?

Figyelt kérdés
Olyan csaj vagyok, aki inkább a természetes szépség híve. Nem festem magam nagyon és nem öltözködök kihívóan, de azért adok magamra és a külsőmre, csak nem viszem túlzásba. Van amelyik pasinak tetszem, de mégis mintha azt tapasztalnám, hogy a legtövv pasinak a cicababa típusú csaj jön be, akinek mindene kint van és és egy csomó festék van rajta.. Mi a véleményetek?
2011. ápr. 10. 17:04
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

Magam nevében beszélhetek csak: nekem a cicababákon maximum az alakjuk tetszik. Más nem.

23/F

2011. ápr. 10. 17:08
 2/17 anonim ***** válasza:
Rakj ki képet és megmondom, hogy télleg vonzó vagye, vagy a környező férfiak süketek.
2011. ápr. 10. 17:09
 3/17 anonim ***** válasza:
Ha van kedved ismekrdeni dobj egy levelet:)
2011. ápr. 10. 17:10
 4/17 anonim ***** válasza:
Én a természetesség híve vagyok. Kimondottan taszítanak a "turbózott" lányok.
2011. ápr. 10. 17:11
 5/17 A kérdező kommentje:
Nem szeretnék ide képet kitenni..
2011. ápr. 10. 17:12
 6/17 anonim ***** válasza:
Akkor küld el nekem privátba, nefélj nem rakom ki a napiszarra!:))
2011. ápr. 10. 17:14
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

A pasik nem azért foglalkoznak a cicababákkal, mert szépek, vagy szebbek, hanem ennek kicsit összetettebb háttere van. Főleg a fiatal srácok, azért foglalkoznak velük, mert igyekeznek miniél hamarabb belevágni pl. a szexualitásba, és ezek a lányok sokszor tudtukon kívül bekurvulnak, emiatt a srácoknak potenciális célpontjaivá válnak, a felszínes szexuális vágyak kiéléséhez.

19|F

8/17 anonim ***** válasza:
100%

Én a természetesség híve vagyok.

Én is megézem a cicababákat, de jobban belegondolva, szemfényvesztés az egész, nagy átverés.

Bármelyik csajnak van olyan alakja, mint nekik, csak nem domborítják ki folyamatosan a másik fele meg az, hogy ha sminkkel érik el azt a "szépséget", akkor milyenek lehetnek smink nélkül?! Szerintem akik így maszkírozzák magukat és smink nélkül a boltba nem mennek ki, azok aztán tényleg ronda Nök.

Az biztos, hogy Én mindig azokat fogom elönyben részesíteni, akik nem a tükör elött élnek.

9/17 anonim ***** válasza:

en is a termeszetes szepseg hive vagyok :) ... ami nem feltetlenul kell nem tom milyen szep legyen :P

sajnos .... eddig mindeki elutasitott 22f

2011. ápr. 10. 17:21
 10/17 anonim ***** válasza:
akkor képzeljétek el a cicababákat smink nélkül! :)
2011. ápr. 10. 17:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!