Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szakítottál az eddigi kapcsolataid során?
Első: 1,5 év után, bár nagyon szerettem őt, nem bírtam tovább h a családja nem tud elfogadni és a vége felé elég sok nézeteltérésünk is volt emiatt. Éveking szar érzésem volt utána,ha öszetalálkozunk akkor még most is, de végül beláttam h akkor annyi idősen nem volt esélyünk rá h konfliktusok nélkül együtt maradjunk. Talán ha mostanában találkoztunk volna...
Második: Mert egy szar alak volt, végzettség és ambíciók nélkül, állandóan hazudozott, nem lehetett rá számítani, volt h majd 2 hétig felém se nézett. Egyszer megcsinálta h se szó se beszéd nem jött, én meg csak vártam rá az állomáson míg meguntam és felhívtam h mi a f*sz van. Mikor másodszorra csinálta ezt meg és ráadásul nem is lehetett elérni telefonon, később mikor végre felvette közöltem vele h nekem ebből elegem van, ezentúl hallani sem akarok felőle. 2 héten át könyörgött h ne hagyjam el, mert szeret és meg fog változni... persze, én meg Terézanya vagyok -.- Igazából 2 hónap után ki akartam dobni de végül csak kihúzta 8ig, bár csak fölösleges időpocsékolás volt, mert nem is szerettem annyira, tulajdonképp csak volt, ő akart mindenáron összejönni velem... és erős a gyanúm h időközben meg is csalt.
Velem eddig csak szakítottak...Az első azért mert már nemszeretett, másodszorra azért mert fiatal voltam hozzá, a mostani barátom meg remélem sokáig fog tartani
15L
1: barátnőm mindenbe beleszólt, játszotta a főnököt
2: nem voltak céljai, lusta és féltékeny volt
3: Túl éretlen volt, nem vett részt aktívan a szexben és a barátaival többet foglalkozott mint velem
4: tetoválás mániás volt és mindenáron rám akarta erőltetni ezt a szenvedélyét + megcsalt a tetoválójával
5: Távkapcsolat volt, a barátnőmnek túl érzelmes voltam
és különböztek az életcéljaink, vérmérsékletünk, állandóan okoskodott
24F
az egyikkel azért, mert untam a féltékenységi jeleneteit. én a műsort csak a színházban szeretem, otthon nem :). a többire nem emlékszem már, miért. mindig jó okom volt rá.
29/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!