Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti milyen testalkatú fiúkat szerettek?
Figyelt kérdés
pl izmos- vékony
izmos- vastagabb
pici poci- izmos karok stb...
2009. márc. 1. 10:52
1/10 anonim válasza:
Legyen férfias testalkatú,szóval széles váll. Mondjuk legyen kicsit izmos,de nem kell,hogy nagyon az legyen,csak hogy ne legyen puhány. Ja,és ne legyen sörhasa,de legyet egy kis husi a testén...
2/10 anonim válasza:
Az eddigi barátaim magasak voltak és vékonyak..vagy szálkás izomzatúak:)
Nem tudom miért,de nekem ez jön be.
3/10 anonim válasza:
Nem írhattam volna le jobban,mint az első hozzászóló!:) Szóval,mint az első!:) Egyszerűen nem hoz lázba a kis vékony,cingár felsőtest:)
4/10 anonim válasza:
Magas és nagyon izmos,szőke--> mint jason lewis.;-)
5/10 anonim válasza:
én a 2. válaszolóval értek teljesen egyet:) nekem is inkább a vékonyabb,pasik jönnek be. :)
6/10 anonim válasza:
Csak ne legyen vékony!Fújj! 90 kg alatt nem férfi, csak max fiúcska!
7/10 anonim válasza:
Akkor nekem az előző válaszoló alapján a "fiúcskák" jönnek be:))
8/10 anonim válasza:
Ez a kérdés felesleges!
Mivel mindenkinek más jön be!
9/10 anonim válasza:
utsó és neked mi jön be... am. jason lewis állati!!! X33
10/10 anonim válasza:
Szia, nekem a massziv, sportos, husisabb pasik jonnek be. A vekonyaktol rosszul vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!