Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk nektek milyen lányok tetszenek? Külső és belső tulajdonsággokat is irjatok illetve a kniézetét is.
20:26
Te csak kiforgatod a szavait. Egyértelmű, hogy az "ismerkedés" szó alatt a potenciális párkapcsolati partner megismerését érti a kérdező.
alacsony (minél alacsonyabb annál jobb),
vékony (minél vékonyabb annál jobb)
hosszú haj,
mell egál, de leginkább közepesen kicsi
14-17 főleg (talán még 13 is jólenne már nekem)idősebb az éretlennek tartana sztem
legyen kedves, legyek nála okosabb, és legyen japán függő ha lehet :D
F17
najó anorexiás ne legyen:D talán eltúloztam:D
Az alacsonyságot meg nem tom, mondjuk tetszenek a magasok is de az alacsony jobban:P
Értem már miért van az, hogy az összes fiunak csak b*szhatnékja van. Mert a küldő számít nekik.És akinak az számít, nos annak nincsenek értékei(erkölcsileg). Ilyen hülyeséget, hogy a külső alapján megmondja, hogy a lánynak miylen tulajdonságai vannak.Maximum annyit, hogy mennyire igényes vagy magamutató. Viszont a főbb eszmei értékeket SOHA!Szóval válaszolva a kérdésedre:
Nekem oylan lányok jönnek be akiknek az IQ szintjük meghaladja a 60%-ot, nem szeretem a k*rvás,magamutató,egoista lányokat.A külső is nagyon fontos szóval ne nagyon legyen 1q de azért ne is legyen 30kg.Ha van felesleg rajta nem zavar annyira(persze attól függ mennyi).Szóval nekem inkább az erkölcsi értékek dominálnak nem pedig a külső de haogyan már mondtam az is fontos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!