Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy 'bevonzom'...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy 'bevonzom' a 30-as pasikat, és egy-kettő lelépnek? 17L

Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy 30-as informatikussal, idősebbnek gondolt a koromnál, miután tisztáztuk, 'óvatosabb' lett. Nem sokkal később egy 30-as egészségfejlesztős pasassal, de vele nem tudom, hogy mi lesz.
2011. ápr. 8. 15:36
 1/6 anonim ***** válasza:
Talán ismerkedj a korosztályodból, 17-23 éves srácokkal.
2011. ápr. 8. 15:38
 2/6 A kérdező kommentje:
Csak az a baj, hogy nem nagyon szimpatizálok a korosztályommal. Mármint lehet, hogy h.lyén hangzik, de nekem nem az esetem az, ha a srác folyton iszik, bulizik, csajozik. 17-23 éves korosztály ahogy látom ilyen. Nekem ilyenre nem nagyon van szükségem.
2011. ápr. 8. 15:40
 3/6 anonim ***** válasza:

Én megértelek. De azért van 19-25 éves korosztályban olyan is, aki komolyabb és nem bulizik meg piál össze vissza:).

Mondjuk ez ritkább, de van ilyen.

2011. ápr. 8. 15:42
 4/6 anonim ***** válasza:

nekem sem ilyenre van szükségem, én is az idősebbeket kedvelem, azonban korosztályon belül is megtalálhatod a hozádvalót.

én 15 vagyok, a barátom 20. két helyen tanul főiskolán, írja a szakdogáit, jövőre gyetemre akar jelentkezni. 3 állása van, építi a karrierjét. igaz, hogy egyik munkája, hogy dj, de mégsem tipikusan az a igyuk és bulizzuk szarrá az agyunkat. annál sokklla megfontoltabb. igaz ritkán tudunk találkozni, de az minden pénzt megér. ezzel csak azt akartam mondani, hogy lehet egy fiatalabb fiú is érett, nem cska a 30asok.

2011. ápr. 8. 15:44
 5/6 anonim ***** válasza:

Egy 30-as soha nem fog igazán komolyan venni.

30as/ff

2011. ápr. 8. 15:52
 6/6 anonim ***** válasza:

Első hozzászóló vagyok. Biztos vagyok benne, hogy vannak normális annyi idősek is, mint te, csak rossz helyen keresgélsz. Én meg pont a két korosztály között vagyok, 30 felé félúton, 25 múltam:-) Szoktam szórakozni is, van úgy, hogy megiszom egy sört,de én tök jól el vagyok alkohol nélkül is.

Egy jó harmincas viszont valószínűleg tényleg csak szórakozni akar veled. Abban a korban inkább már családot kellene alapítani,te meg ahhoz még túl fiatal vagy, szóval szerintem sem fog túl komolyan venni egy jó harmincas.

Szűkítsd le pár évvel a korhatárt, mondjuk 25-re, abba még pont beleférek én is. :-)

2011. ápr. 8. 16:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!