Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ez miért van? Más...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez miért van? Más nő is szokta ezt tapasztalni?

Figyelt kérdés

Ha kivagyok festve, jobban felvagyok öltözve pl egy kisebb magassarkú,vagy valamilyen laposabb de szép cipő, szép felső stb... Akkor megnéznek a fiúk, meg kedvesek is velem.(A smink egyébként csak halovány szájfény vagy szempillaspirál szokott lenni- szóval ami nem annyira feltűnő).

De még is ha nem öltözök ki annyira, ha valami pulcsi van rajtam vagy egy trapéz gatya tök mindegy mi, csak nem vagyok úgy kiöltözve akkor rám sem néznek mintha valami szellem lennék. Pedig mikor kivagyok öltözve akkor is csak annyi a különbség, hogy a ruházatot választom meg jobban. ( a smink nem feltűnő- alapozót sem használok, úgyhogy nem emiatt van)

Nem egyszer tapasztaltam ezt még régebben is.

Szóval, akkor a nap 2 órájában tökéletesnek kéne lennem, hogy végre leszólítson egy fiú?

Mert akkor inkább vállalom azt, hogy egyedül maradok egész életemben:)

Más lányok/nők ti észrevettétek már ezt?

kort és nemet is kérek köszi.

2011. ápr. 8. 12:45
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Nekem válaszoltál:

Lényegében hasonlóan érezzük a dolgot..

:D

2011. ápr. 8. 13:06
 12/18 A kérdező kommentje:

"Ha választhatsz két azonos áru között az üzletben, akkor is a szebb csomagolásút veszed meg. Persze, hogy első szempont a tartalma."

Akkor én nem kérek a felszínes emberekből:D Sebaj, max egyedül maradok:D

2011. ápr. 8. 13:09
 13/18 anonim ***** válasza:

Dehogy maradsz egyedül, majd megtanulod kiszűrni a felszínes embereket, én sem csipem az olyasmit.. :)

Még mindig ugyanaz a 77-es voltam.

2011. ápr. 8. 13:12
 14/18 A kérdező kommentje:

"Amúgy pont azért, ha ki vagy rettyintve, nem mernek odamenni, mer' "húú", de ha kicsit "emberibb" vagy akkor meg rögtön. :)"

hát, ha még emberibb vagyok akkor sem nagyon mernek még akkor is félnek talán a kisugárzásomban van valami ijesztő xD.

77%-os , te lány vagy, Neked is ugyanez a problémád?

2011. ápr. 8. 13:15
 15/18 anonim ***** válasza:

nálam pont fordítva van, elég érdekes de így van. ha tök lepukkantan megyek valahova akkor tuti leszólít egy pasi. ha meg normálisan öltözködöm meg egy kis smink akkor csak megnéznek

17/L

2011. ápr. 8. 13:19
 16/18 A kérdező kommentje:

"ha tök lepukkantan megyek valahova akkor tuti leszólít egy pasi. ha meg normálisan öltözködöm meg egy kis smink akkor csak megnéznek "

Akkor jó neked:):D nem tudom nálam miért működik fordítva.

2011. ápr. 8. 13:28
 17/18 anonim ***** válasza:

Ez természetes, hogy így van, a férfiak vizuális típusok. Ezért nem haragudhatsz rájuk, én is tapasztaltam, csak engem nem szokott érdekelni. Volt, hogyha sima bőnaci, póló, tornacipő komboval mentem suliba, nekem jöttek, annyira nem számított, hogy ottvagyok stb (mondjuk engem nem kell félteni, én simán visszalököm őket könyökből, hogy ember nézz már az orrod elé :D) amikor meg felvettem egy miniszoknyát, smink, stb, mindenki nézett, megfordult utánam, és készségesen kinyitották az ajtókat. :) A pasik ilyenek.

És ne hidd, hogy ettől függetlenül nincsenek tisztában vele, hogy vannak "hétköznapi" pillanataid is, sokáig voltam szingli, és mikor összejöttünk barátommal, igyekeztem mindig csinos lenni a kedvéért, aztán egyik reggel kiszedte a sminkcuccot a kezemből, hogy hagyjam már a fenébe, jó vagyok így is, feküdjek oda mellé és kész. És szeret kócosan, bő ruhában, smink nélkül meg mindenhogyan is, nem csak akkor, amikor jól nézek ki. Ettől függetlenül én mindig igyekszem a kedvében járni. :)

20L

2011. ápr. 8. 13:36
 18/18 anonim ***** válasza:

Én pont a visszafogott, átlagos, smink nélküli, lazán öltöző (pl. farmer, sportcipő) lányokat szeretem. Olyan csajhoz aki feltűnő oda se megyek mert esélyem sincs náluk :S.

25/F

2011. ápr. 8. 20:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!