Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez miért van? Más nő is szokta ezt tapasztalni?
Ha kivagyok festve, jobban felvagyok öltözve pl egy kisebb magassarkú,vagy valamilyen laposabb de szép cipő, szép felső stb... Akkor megnéznek a fiúk, meg kedvesek is velem.(A smink egyébként csak halovány szájfény vagy szempillaspirál szokott lenni- szóval ami nem annyira feltűnő).
De még is ha nem öltözök ki annyira, ha valami pulcsi van rajtam vagy egy trapéz gatya tök mindegy mi, csak nem vagyok úgy kiöltözve akkor rám sem néznek mintha valami szellem lennék. Pedig mikor kivagyok öltözve akkor is csak annyi a különbség, hogy a ruházatot választom meg jobban. ( a smink nem feltűnő- alapozót sem használok, úgyhogy nem emiatt van)
Nem egyszer tapasztaltam ezt még régebben is.
Szóval, akkor a nap 2 órájában tökéletesnek kéne lennem, hogy végre leszólítson egy fiú?
Mert akkor inkább vállalom azt, hogy egyedül maradok egész életemben:)
Más lányok/nők ti észrevettétek már ezt?
kort és nemet is kérek köszi.
Szia,
Nekem nincs kedvem mindig kiöltözni, mintha divatbemutatóra mennék persze szeretem a ruhákat nem ezzel van a baj, csak ha nincs kedvem vagy nem akarok válogatni akkor egyszerűbb dolgokat veszek fel. Pedig amúgy meg is szeretnék magamtól megtanulni ruhát varrni... De ha egyszerűbb vagyok senkit sem érdeklem.
És én nem szeretem igazán az érdekembereket.
Mi van akkor ha megismerkedek egy fiúval mikor szépen vagyok felöltözve dem ondjuk 2 hét után miután persze már járunk, akkor valami egyszerűbbet veszek fel ami jó a hétköznapokra akkor azért nem fogok neki tetszeni mert nem vagyok olyan szépen felöltözve vagy mi? És ezért fog dobni? Na én ebből nem kérek. Ha valaki szeret, akkor fogadja el azt is, hogy néha hétköznapi cuccokba öltözök fel.
Én férfiként igazat adok neked, bár soxor azt veszi észre az ember, amit hisz.
Szóval én is biztos hogy jobban megnéznélek, ha mutatósabb vagy, és én is észrevettem, hogy jobban megnéztek engem, ti csajok is, ha "mutatósabb" vagyok, bár nekünk férfiaknak erre nem sok alternatívánk van optikai tunning szempontjából. De ez így van. Mondjuk sokat nem jelent. Én csak azért, mert jól (jobban) nézel ki, biztos nem szólítanálak le.
Hát nálam pont fordítva van. :D
Mikor pl. discoba jobban kiöltözök,akkor lesz*rnak..,de viszont mikor csak sima tornacipő,meg nem olyan csillogós feltűnő felső van rajtam,akkor meg jönnek ezerrel,és hívnak táncolni. De így meg az nem nagyon foglalkozik velem, aki bejön nekem..xDDD Inkább csak néz. :S De nem jönne oda. -.-" xDDD
A válasz írója 77%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 12:57
Azt hiszem nem lehet kivenni a szövegemből, de akkor leírom én.. MIkor kivagyok öltözve, azt saját magam miatt csinálom nem a fiúk miatt. Ezért szoktam néha így néha úgy öltözködni. Néha csinosabban, néha pedig egyszerűbben.- ha úgy van kedvem hozzá. Szóval nem mások miatt. Ugyanúgy szeretem a csinosabb dolgokat, meg a szürke dolgokat.
Azokat a fiúkat akik meg túlságosan is kivannak öltözve, azokat csak azért szoktam megnézni, mert nekem az már túlzás. Nálam egy ing, vagy egy farmer(fiúnál) tökéletes. Szóval nem kell kiöltözöttnek lennie, vagy metroszexuálisnak- amúgy sem szeretem az ilyet.
kedves 16L:
nem fordítva van, neki is az a baja hogy nem szólítják le sehogy, max megnézik.. :D
Amúgy pont azért, ha ki vagy rettyintve, nem mernek odamenni, mer' "húú", de ha kicsit "emberibb" vagy akkor meg rögtön. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!