Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire zavarja ez a fiúkat, srácokat, férfiakat?
Ha egy lány arcán, homlokán 1,5*1,5ös anyajegy van?
18 éves vagyok és nem is tudom, nem szégyellem, sőt nekem tetszik is, de félek, h emiatt nem kellek senkinek. Vagyis, nem is tudom? Mit gondolhat erről egy 19-20 éves srác?
szedesd le!
nekem van egy ismerősöm akinek a szája mellett van, nekem eléggé visszataszító, pedig szép arca lenne
előző vagyok, ha hajaddal takarni tudod/nem rontja el az arcodat (ha neked tetszik) akkor nem kell leszedetni:)
am is kockázatos is lehet a beavatkozás
szerintem lehet,h vkinek pont ez fog először megtetszeni rajtad:D
ha téged nem zavar,akkor másokat sem igen fog!
én mindig vonzónak,szexinek találtam az anyajegyeket egy fiú arcán,vagy hegeket,forradásokat egyéb testrészein,szerintem pasiban is van ilyen,akinek tetszenek az anyajegyek:)
ha vkinek egyébként megtetszel,szerintem nem emiatt nem fog kezdeményezni,de ha mégis,akkor csak jól jársz,mert ha már eltántorítja egy anyajegy,akkor mi lesz,ha jönnek a problémák?
Ne aggódj emiatt!:)
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!