Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy lány elkönyvel, mint...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy lány elkönyvel, mint nagyon jó barát, van rá esély, hogy megváltoztassa a véleményét?

Figyelt kérdés
Az illetővel tíz éve járok egy osztályba és nekem is nagyon jó barátom, de azért én egy picit többet érzek iránta. Erről tud, lebeszéltük, most azt hiszem(mivel nem kérdeztem meg), úgy tudja, hogy perpill nem vagyok szerelmes belé de azért összejönnék vele, szóval semmi különös. Mindemellett néha majd meg bírok halni érte.
2011. ápr. 6. 20:20
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:

Köszönöm mégegyszer, tanulságosak a válaszok. Utolsó előtti válaszolónak mondanám, én is csak húsvétkor leszek 17, ő meg decemberben...;)

Utolsónak az utolsó mondata annyira jó/igaz.:S:) Nem mintha a többi(eké)vel gond lenne...

2011. ápr. 9. 13:31
 22/27 A kérdező kommentje:

Némi fejlemény - megint megkérdeztem, ezúttal személyesen. Azt mondta, hogy csak barát vagyok. Mikor megkérdeztem hogy "MINDIG MINDEN KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT", az volt a válasz, hogy most egy darabon biztosan.

Ami érdekes, hogy ezúttal nem csak nekem tűnt fel, hogy mintha viszonozna valamit... De nem nyert. Slusszpoénnak megjegyezném, hogy a szülei áthívtak vacsorára(még nem volt, majd a jövő héten), azért, mert állítólag szeretnének folytatni egy még kb. fél éve megkezdett beszélgetést.

2011. jún. 1. 15:37
 23/27 anonim ***** válasza:

Nekem már lett barátságból szerelem.

Szerintem próbálkozz be nála újra,jobb ha megpróbálod még egyszer,mintha sosem tetted volna.Kérdezd meg érez-e irántad vmit vagy te tényleg csak egy jóbarát vagy neki.Ha nem jelentesz neki egy jóbarátnál többet,akkor hagyd a dolgot.Persze ezt így külső szemlélőként könnyű mondani,de hidd el így a legjobb.

Sose fuss olyan szekér után,ami nem vesz föl,mert csak magad teszed tönkre.Ezt én magam is megtapasztaltam.

16/L

2011. jún. 1. 15:51
 24/27 bogicke válasza:
Én nem így látom, nekem is a legjobb barátomból lett a pasim.Beszélgessetek többet és vegyél neki apróbb ajándékokat ha teheted.És utalj rá, hogy i love!
2011. jún. 1. 16:00
 25/27 anonim ***** válasza:

Előző vagyok.

Bocsi,hogy ilyen elhamarkodottan írtam,amikor már vannak fejlemények,de nagyon lusta voltam elolvasni az előzményeket XD

Sztem akkor tényleg hagyd a dolgot...Nem kellesz neki,sajnos.Azt se várd hogy majd változni fog,mert az megkeseríti a mindennapjaid.Meg én úgy gondolom,hogy ha egyszer nem kellettem valakinek,akkor miért kellenék később?Mert akkor már egyedül van?De hát ki akar szamár lenni a ló helyett,ugye?

Ismerkedj más lányokkal is,biztos akad köztük olyan,aki igazán szeret majd téged és megbecsül és csak te kellesz neki.

DE!Tedd magad túlezen a lányon mindenképp,ne gondolj rá,lépj tovább.Mert ha nem szeretsz ki belőle,akkor úgy nehezebben fogsz tudni ismerkedni új lányokkal,vagy ha sikerül is,tönkretehet egy kapcsolatot.Nekem az exem csinálta ezt,hogy mindig újra és újra visszafordult a múltba.

2011. jún. 1. 16:05
 26/27 A kérdező kommentje:

előző előttinek - köszi!:)

előzőnek - de én nem egyszer, hanem ötször próbálkoztam!:D tudom, én bajom... az a baj, hogy valószínűleg igazad van, de nem vagyok képes beismerni...:S

2011. jún. 1. 20:29
 27/27 anonim ***** válasza:

eltelt pár év, mi lett a dologból? Barátok vagytok vagy lett valami más is belőle?

Voltam hasonló szituban, de abból nekem semmi nem lett :)

2014. aug. 24. 00:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!