Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy lány elkönyvel, mint...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy lány elkönyvel, mint nagyon jó barát, van rá esély, hogy megváltoztassa a véleményét?

Figyelt kérdés
Az illetővel tíz éve járok egy osztályba és nekem is nagyon jó barátom, de azért én egy picit többet érzek iránta. Erről tud, lebeszéltük, most azt hiszem(mivel nem kérdeztem meg), úgy tudja, hogy perpill nem vagyok szerelmes belé de azért összejönnék vele, szóval semmi különös. Mindemellett néha majd meg bírok halni érte.
2011. ápr. 6. 20:20
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

A jobaratnak elkonyveles azt jelenti magyarul hogy rendes srac vagy, csak nem tetszel neki. Nincs, nincs ra esely. Valtozni a tudatos velemeny tud, nem az osztonos vonzodas.

Ezert van az, hogy az a "rosszfiu" aki osztonosen vonzza, de akit eleinte elutasit, mert az rola a velemenye hogy tulsagosan durva, bunko stb, az jo esellyel rughat labdaba ha meggyozi a not arrol hogy tud o vele kedves is lenni. Egyaltalan nem nehez meggyozni amugy arrol amit maga is el akar magaval hitetni.

Forditva viszont nem mukodik, az osztoneit hiaba gyozkodi egy "jobarat" srac, abbol a budos eletbe nem lesz semmi. Szinonimaja meg ennek az "aranyos"...

2011. ápr. 6. 20:53
 12/27 anonim ***** válasza:
De ha elkerüli a lányt, azaz tudatosan kilép a jóbarát-zónából, akkor még lehet esélye. Ha megteszi, akkor 2 dolog történhet: 1. örökre megszakad a kapcsolat - 2. előbb utóbb férfiként fog rá tekinteni a lány, és akkor lehet esélye. Egy próbát mindenképp megér. Úgyse veszíthet semmit.
2011. ápr. 6. 20:56
 13/27 anonim ***** válasza:

Tud változni. Nálam változott. Sajnos.

18/L

U.i: De ne erre az egy válaszra építs, azt szokták mondani, kivétel vagyok.

2011. ápr. 6. 21:11
 14/27 anonim ***** válasza:

Ha tényleg olyan jóban vagytok, akkor szerintem BIZTOS, hogy változni fog. Nekem most van egy fiú barátom (jó, fiúk közül a legjobb barátom) az osztályban, aki 10.ben jött hozzánk (11.es vagyok) és akkor nem is tetszett annyira, aztán ahogy jóban lettünk ez lassan átalakult. Attól félek, most kicsit szerelmes is lettem belé. Szóval tud változni.

17/L

2011. ápr. 6. 21:18
 15/27 anonim ***** válasza:
Ez a nagy bemásolt írás ösztönlényeknél működik, de nem is tudom... én nem szeretnék olyan lányt, aki azért akar engem mert "izgi", hogy nem vagyok mindig ott neki, meg nem tudja érdeklem-e. Szerintem a szerelem akkor szerelem, ha az a valaki nem csak vonz minket, hanem mellette megért, bízunk egymásban, megvan az összhang stb, szóval szerintem igen is beléd szerethet attól még, hogy barátok vagytok. A kettő nem zárja ki egymást, de lehet, hogy tévedek. Attól még, hogy figyelmes vagy még nyugodtan leteríhteted azt a mamutot, de erre a lánynak is rá kell jönnie. Hívd el randira.
2011. ápr. 6. 21:21
 16/27 A kérdező kommentje:

Kedves, de nem fog eljönni. Látom rajta. És már régebben próbáltam, akkor se ment... de igyekszem pozitívabban hozzáállni.

Megj.: 21:11, 21:18, kicsit visszaadtátok a reményt, de honnan lehet látni? Mert ez igazából a nagy problémám, hogy nem látom a lányok viselkedésében a határt a barát és a "valamivel több" között...

2011. ápr. 6. 21:32
 17/27 anonim ***** válasza:

21:18as vagyok.

hogy honnan lehet látni?

hát, ez viszont nehéz kérdés.

de ha neked akar mindent elmondani először, ha elpirul amikor nézed (meg hülyén mosolyog hozzá... pl. én ilyen vagyok :D) meg zavarban van, kevesebbet mer hozzád érni vagy pont hogy állandóan ölelget, akkor.. hát akkor szerintem tetszel neki. bár, ez csak én vagyok (én mondjuk akkor zavarban vagyok és kevesebbet merek hozzáérni, stb.. de tényleg pirulok és zavarban vagyok mellette)

figyelj minden kis apróságra, meg esetleg a barátnői kikotyoghatnak valamit.

2011. ápr. 7. 15:03
 18/27 anonim ***** válasza:
Érdekes, h a lányok írják, h változhat... de érdekes, h fiúból egy se hallott még ilyenről, én se :P
2011. ápr. 7. 15:45
 19/27 anonim ***** válasza:
Mert az a lány még csak 17 éves! Őket sokkal könnyebb felszedni... Akkor még nekem sem volt problémám. Most a huszonéves lányok esetében már korántsem ez a helyzet. Ők már tapasztaltabbak, és tényleg teljesen máshogyan kell rájuk hatni. Szerintem is tényleg ezzel a "féltékennyé" tétellel kell operálni.
2011. ápr. 7. 19:43
 20/27 anonim ***** válasza:

21.11-es vagyok.

Az, hogy honnan lehet látni, hogy egy lány többet érez barátságnál, ugyanolyan nehéz kérdés, hogy hogyan viselkedik egy fiú, ha ő is ugyanezt akarja...

Már több, mint másfél éve vagyok ebben a szituációban.. Sok mindent megéltem már ezzel kapcsolatban. Volt, hogy taszítottam magamtól, mert úgy gondoltam, így nem működhet ez a 'barátság'; máskor meg épphogy túlságosan ragaszkodtam. Amúgy sokat érez hozzá, ő is odabújik hozzám, és szinte minden nap együtt vagyunk nagyon sokat, törődünk egymással. Előbbre helyezem őt, mint más barátaimat. Van, hogy dicsérem, máskor meg csipkelődök vele. De rájöttem, hogy a legjobb, amit tehetek, az az, hogy kimutatom a szeretetemet iránta és próbálok nagyon jó lenni hozzá, bármi is legyen. :)

Szóval nem könnyű megmondani.. Mert csaponganak az emberben az érzések.. Egyik pillanatban feladnád, mert annyira fáj ez az egész; utána pedig mégis rájössz, hogy ő jelenti a legtöbbet számodra a világon. (És van, hogy a viselkedésem is ez alapján változik, elég gyorsan.)

2011. ápr. 7. 21:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!