Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ítélik el, nézik le az emberek a rockereket? Én 16 éves lány vagyok és néhányan undorító módon lenéznek, és még barátom sem volt.
Szerintem is csak addig fontos ez a szubkulti izé, amíg suliba jártok és megy a dedó....Én is "rocker" voltam világ életemben, csak egyetemen már nem volt igazán fontos, mert ez csak egy szegmense az életemnek, de nem ez tölti ki az egész életemet...a "rockerség" mellett vagyok még egyetemista is, magyar is, gyári munkás is.....szóval én már úgy vagyok vele, hogy énnekem mindegy, egyszerűen nem érdekel, ki hogy néz ki, igaz, hogy a diszkózenét és azt a stílust a mai napig utálom....kb. ez olyan, minta hogy ti undorodtuk egy festett képű black metálostól, na én ugyanazt érzem amikor egy koptatott farmeros izompólós zselés hajú gyereket meglátok....ízlések és pofonok
és hogy miért nézik le a rockereket? azért mert nem mainstream, és az undergroundot mindig is lenézték, ha nem néznék le, akkor nem lenne underground....ezen elgondolkodtál már? ha a lázadás lenne a fősodrat, akkor mitől lenne lázadás a lázadás?
Alapvetően az emberek buták, mindenki egyéniség akar lenni, aztán saját magukat skatulyázzák be valamilyen szubkultúrához csapódva. Én is rockot hallgatok, ettől függetlenül nem hordok bakancsot, fekete cuccokat télen-nyáron.
Próbálok nem lenézni senkit, de egy ilyen bakancsos lányhoz nem fogok odamenni, mert a többség egyszerűen nem nőies. Nem kell plázacicának lenni, egyszerűen a saját egyéniségedet találd meg. Egy szubkultúrához tartozva minden lehetsz csak nem egyéniség.
"Egy szubkultúrához tartozva minden lehetsz csak nem egyéniség."
Ez a mainstream divatra is ugyanúgy igaz, nem?
Amúgy meg én simán odamennék egy feketébe öltözött bakancsos lányhoz is, elsőre a szépsége a lényeg, másodsorban meg az, hogy értelmes-e (és ez nem ruhafüggő, még ha egyesek nem is fogják fel)...akkor most csak azért ne menjek oda hozzá, mert nekem van egy ilyen önmagamba bebeszélt mániám, hogy "feketébe öltözötthöz" akkor se? Kicsit röhejes. Ha feketébe öltözik, még mindig jobb, mintha csillogó holdjáró cipőben és disco-girl ruhában feszítene...de még egy ilyenhez is odamennék, mert ha értelmes, akkor a ruhája miatt nem fogom leírni egyből.
Sajnos ebben az országban mindenkit lenéznek, aki egy kicsit is különbözik a "klasszikus sémáktól", bármilyen értelemben.
Ezt sajnos el kell fogadni. Légy Önmagad, és küzdjél.
Utolsó : azt hitted okos leszel,ha benyomsz valami közhelyes bölcsességet,de ezek a rocker gyerekek baromira nem különböznek a többi 213483431547845 ugyanilyen 16 évestől,és nem is egyediek attól,hogy kimázolják a fejüket meg télen nyáron a 25 soros bakancsban rohasztják a lábukat.
A legtöbb ember max 17-18 éves korára felfogja,hogy nem ezektől a csuháktól lesz valaki egyedi,nőies meg végképp nem.
Valamint a rockerek és a punkok =kannásbor,zsíros ,hosszú haj,szakadt ruhák mióta világ a világ. (most majd belázadnak 15en,hogy dehogy is,ők nem,de valójában igen.:D)
Ha amit írtál, a lányra igaz lenne, nem írta volna meg a kérdést...
Másrészt, bármennyire úgy tűnhet, sokan vannak, a társadalomban azért jelentős kisebbséget képviselnek, és igenis találkozhat azzal, hogy furcsán néznek rá.
Hány olyan barátom van, aki másképp gondolkodik, és mennyi baja van belőle... Mennyire nevetség tárgya, mennyire bizosak az emberek a saját igazukban, halvány jelét sem adják a gondolkozásnak. Vagy legalább az embertársuk tiszteletének.
Közhely, nem közhely, ha Nálad ez nincs így, nem itt élsz, vagy szerencséd van.
Szerintem a diszkósok akik csillogó ruhákban járkálnak sokkal undorítóbbak, ők sem lesznek egyediek attól, hogy felveszik ugyanazt a csillivilli izompólót amit rajtuk kívül 780 000 másik ember hord, és hallgatják ugyanazt a nagorrú dévid gettát, akiért másik 98021213 ember oda van
úgyhogy lehet szidni a rockereket/punkokat, de a másik oldal sem különb, sőt, inkább még rosszabb, egyszerűen undorító az a majomkodás, amit a diszkósok és egyéb állatfaj képvisel (és ezzel nem azokat minősítem, akik vagy y zenét kedvelnek, hanem akik keményen hasonulni akarnak a discoboy vagy discogirl szerepkörhöz, b.szottul szánalmasak)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!