Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a fene ütött belém? Komolya...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a fene ütött belém? Komolyan kezdem furán érezni magam.

Figyelt kérdés

Egy ideje kezdek kicsit furán viselkedni, nem értem miért. Kicsit több mint egy hónapja megismertem egy lányt, sokat dumáltunk, úgy tűnt jól kijövünk, randira hívtam, de nemet mondott. (elég hülye indokai voltak amúgy) Szarul esett mert nem vagyok tele önbizalommal, meg amúgy is úgy tűnt, hogy szabad az út. Gondoltam jó, akkor ezt hagyjuk, el kell felejteni és máshol próbálkozni. De úgy tűnik nem megy, kb egy hete láttam újra, a sulinál és úgy tűnik ez teljesen felzaklatott. Szinte keresem a tekintetemmel, várom hogy talán szembe jön velem, minden barna hajú lányról azt hiszem, hogy ő az. Mi a fene ütött belém? :S

21F

2011. ápr. 4. 23:14
 1/9 anonim ***** válasza:
49%
Szerintem semmit nem veszíthetsz azzal, ha ezt folytatod tovább, a srácoknál az biztos hogy a kitartás az egyik legfontosabb dolog!
2011. ápr. 4. 23:17
 2/9 anonim ***** válasza:
Tested természetes belső órája miatt agyad biokémiai egyensúlya hamarosan felbomlik és a hormonszinted megváltozik. Ezt a folyamatot a kiszemelt nőstény indítja be nálad. (Tavasz van, szerelmes leszel)
2011. ápr. 4. 23:17
 3/9 anonim ***** válasza:
Szerintem beleszerettél
2011. ápr. 4. 23:18
 4/9 A kérdező kommentje:

Igen, a tavaszra én is gondoltam. De ez nem lehet szerelem, eddig kétszer találkoztunk. Igaz az elsőnél gyakorlatilag az egész napot együtt töltöttük.

A kitartásról meg annyit, hogy nem akarok olyan busz után futni, ami nem vesz fel. Csak jobban fájna a végén.

2011. ápr. 4. 23:21
 5/9 anonim ***** válasza:
Tökmindegy hányszor találkoztok, mennyit vagytok együtt, de még az is h egyáltalán tudod-e a nevét. Sajnos bármikor beüthet a krach, és akkor aztán...
2011. ápr. 4. 23:28
 6/9 anonim ***** válasza:
Csak nehogy kegyelemből jöjjön össze veled haver, mert annál szarabb nincs. Elhiszem, hogy szar, hogy visszautasított és tök természetes, hogy kitartasz, de legyen benned tartás és ne alázd meg magad. :)
2011. ápr. 5. 00:57
 7/9 anonim ***** válasza:
47%
Jahjah, sajnos egy mai nő sem ér annyit... Csak kihasználna, megalázna, és a földbe döngölne. Hidd el sokáig tart még kihevered főleg kétszer, és utána garantáltan máshogy fogsz hozzájuk viszonyulni. Ne akard ezt. Majd jön másik.
2011. ápr. 5. 01:23
 8/9 anonim ***** válasza:
szerintem még nem ismerted meg a nagy őt, rossz élmény volt, de majd szerelmes leszel valaki másba, és akkor már nem ő lesz a favorit.
2011. ápr. 5. 13:49
 9/9 anonim ***** válasza:
egyrészt hülyeség ez az állandó nagy ő-zés, másrészt pedig azért mert egyszer nemet mondott a randira, az még nem végleges, én is mondtam már pasinak nemet, de fél évig ostromolt még msnen, aztán beadtam a derekam pedig egyáltalán nem jött be, majd végül mégis szerelmes lettem:) ennyit erről, ilyen az élet: kiszámíthatatlan és ez a szép benne.
2011. ápr. 7. 01:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!