Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elvárjátok hogy a párotok feltöltsön rólatok (/vagy amin te is szerepelsz) képet közösségi portálokra?
a legtöbb 10en-20on éves "Elfacebookcentralizálodott" kis világa szerint "ami nincs facén, az nem létezik"
1 db ismerősöm sincs aki ne árasztaná el az üzenőfalat szerelme képeivel.
Én az ő helyében hatalmas kontrasztnak érzeném, hogy nem töltöttem fel semmit róla/rólunk, pedig már 2 éve együtt vagyunk.
Nem azért mert szégyelleném - a világ legszexibb pasasa - vagy nem szeretném. Egyszerűen nekem ez nem fontos. Nem is értem ezt a mániát :)
De most nem a társadalmi elvárásokat nézzük, hanem az ő szemszögét.
Tudom, hogy ez nem egy nagy probléma, csak közvéleményt-kutatok, hogy bennetek lenne-e egy kis tüske emiatt?
A válaszoktól függetlenül, maradok szerelmes-kép mentes facén. :)
én nem várom el, de örülnék neki, ha kirakna rólunk képeket. amúgy én nem raknék fel a páromról képeket fészre. a szüleim ismerősök rajta XD
meg amúgy is. ha nekem ő tényleg fontos, akkor nem a fészen fogunk üzengetni és nem ott kell kimutatni mennyire szeretem.
L/19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!