Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki helyzet! Nagyon gáz lenne? Mit tegyek? Többi lent!
Tehát átmentem a haveromhoz péntek este. El akartam menni wc-re és még szólt is a haverom ,hogy kopogjak mert szar a zár. és én természetesen elfelejtettem!:S
benyitottam kopogás nélkül és mit látok? a haverom meztelen húgát:D;$
Hát rendesen állt a farkam. Eddig is kedveltem a csajszit mert jó fej...de most ez a test..:p
"Szerelmes lettem "!:D
Persze azután azonnal kimentem szó nélkül és később bocsánatot kértem.
Kérdésem: Szerintetek gáz lenne ha járnék a legjobb haverom húgával??
Én 17F ő: 14
Szerintem felejtsd el ezt, minél hamarabb. Haver nője, haver húga.. az tabu. Én is voltam már ilyen helyzetekben, de szerencsére ilyeneken nem agyalok, hanem minél hamarabb kiverem( a fejemből.. :D:D)
Szóval én ennyit tudok mondani, de úgyis te döntesz.
Én azt mondom kérdezd meg elsőnek haverodat, hogy mennyire érintené őt :D
De sztem se gáz :)
Végülis igazuk van a többieknek hogy utána akár a barátodat is elveszítetheted. De ha jóbarát akkor még úgyis melletted áll. De attól is függ hogy milyen kapcsolatban van a hugával. De talán ezt te érzed a legjobban hogy érdemes e ;D
"barátságból lehet szerelem. de szerelemből barátság lehetetlen"...:)
na igen..elég jó kapcsolatba vannak.az a "megvédem a húgocskámat a "faszoktól" szó szerint :D
Nagyon védelmezi:P:S De vajon tőlem is védelmezné szerintetek?hm...:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!