Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A lányok milyen alapon várják...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok milyen alapon várják el a fiúktól, hogy még a sokadik visszautasítást is zokszó nélkül viseljék, amikor ők sokszor már egy kudarctól is sírógörcsöt kapnak?

Figyelt kérdés

Itt a fórumon több esetben is panaszkodtak srácok, hogy hosszú évek alatt sem jutottak semmire barátnőszerzés terén és nagyon rossz érzés.

A tipikus női reakció erre általában az, hogy csend legyen és viseljék férfias méltósággal a sorsukat!

Szerintem ez egy ocsmány és undorító hozzáállás. Ha az embernek ilyen hosszú időn át nincsenek sikerei, akkor az komolyan kihat a közérzetére és az önbizalmára is. A lányokhoz képest ezek a srácok mégis sokkal jobban viselik a kudarcot.Mert azért nézzük csak meg a női oldalt is! Sok esetben hetekig, ha nem tovább maga alatt van sok lány, mert a kiszemelt álomhercegnek más kellett. Persze mindenki sajnálja őket, mert ugye szegény lány, dehát ez mégiscsak egyetlen kudarc volt, amit hamarosan követ majd a siker, egy másik fiúval.A srácoknál általában nem így van.

Az egész engem arra emlékeztet, mint amikor valaki meghal a fáradtságtól tesiórán, másnap pedig kimegy a Vasember versenyre nézőnek (3.8 km úszás, 180 km kerékpározás, 42 km futás) és gúnyolódik a résztvevőkön, milyen elcsigázottak a végén.

2011. ápr. 3. 22:02
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

22.10, az első

Elolvastad alaposan, amit írtam? Nekem nem úgy tűnik.

Az ARÁNYOKON van a hangsúly.

2011. ápr. 3. 22:14
 12/20 anonim ***** válasza:
Én ezt még nem igazán tapasztaltam itt, de lehet, hogy csak nem figyeltem. Inkább azt veszem észre, itt a fórumon inkább az általánosítgatásokra ugranak az emberek. Ugyanúgy rászólnak ezen a fórumon azokra a lányokra, akik általánosítanak, mint a fiúkra. Úgy gondolom, nem az az elvárás, hogy ne viseljen meg a kudarc bárkit is, hanem az, hogy ne süsse rá mindenkire a másik nemből a negatív bélyeget.
2011. ápr. 3. 22:14
 13/20 anonim ***** válasza:

Vegyünk egy példát... Jóban vagyok Petivel, Peti régóta csajozik, nem jön össze. Van ilyen. Peti elsírja nekem bánatát, hogy az élet nem megy neki, a csajok elkerülik. Mivel kedvelem Petit, meghallgatom, vígasztalom, sajnálom őt, elmondom a szokásos maszlagot, hogy természetesen hamarosan eljön A Lány az életébe, és minden szebb és jobb lesz. Persze semmi sem lesz se jobb, se szebb, Peti újra kiakad majd, újra elpanaszolja bánatát, stb... Peti nagy bánatában csak azt nem vette észre, hogy nekem simán bejött volna, ha nem sír ennyit a szája, ez viszont teljesen illúzióromboló a Férfi-kép tekintetében, és míg Peti teljesen átformálja a róla alkotott képemet valami túlérzékeny, szerencsétlen, kisfiúra, én engedek a csábításnak, és elmegyek randizni Zolival, aki ugyan nem annyira arany, tündérbogyó, cukipofa, mint Peti, de igyekszik mindig talpra állni, megőrizve a róla alkotott Férfi-képet. És hát ilyenek a lányok, sajnos ez valahogy sokkal vonzóbb.

20L

2011. ápr. 3. 22:18
 14/20 anonim ***** válasza:
Az első 22:10-es vagyok. Igen, elolvastam. "Persze mindenki sajnálja őket, mert ugye szegény lány, dehát ez mégiscsak egyetlen kudarc volt, amit hamarosan követ majd a siker, egy másik fiúval.A srácoknál általában nem így van." Megint csak arról szól az egész, hogy a lányoknak milyen könnyű, szegény srácok pedig vért izzadnak. Önsajnáltatás. Amúgy pedig válaszoltam is a kérdésre: Én személy szerint nem várom el, hogy egy srác zokszó nélkül elviselje a visszautasítást. De ő pedig ne várja el tőlem, hogy vigasztalgassam. Gondolom pont erre írtad, hogy ocsmány és undorító.:)
2011. ápr. 3. 22:19
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell zokszó nélkül viselned. Lehetsz homoszexuális, aszexuális és fel is kötheted magad. "The choice is yours"

Vagy lejjebb adhatod az igényeidet, és összejöhetsz olyan lányokkal, akiknek megfelelsz. Elég sok elkeseredett lány létezik, ahogy elkeseredett pasikból is akad pár. És hogy mért sír a szájuk? Mert nagyobb fába vágják a fejszéjüket, mint kéne. Értékeld magad reálisan, és az alapján keress barátnőd magadnak. Azokkal a lányokkal meg ne foglalkozz, akik abban a szindrómában szenvednek, hogy szoknyapecéreket akarnak maguknak megfogni, mert az kb olyan, mintha egy normális, kedves, aranyos lány próbálna összejönni egy olyan pasival, akinek az a tévképzete van, hogy ő majd megmenti a k*rvát sanyarú sorsától, és ezért az majd hálásan minden vágyát kielégíti.

Úgyhogy, abból a képregényből lehetne pasi-verziót is csinálni ;)

2011. ápr. 3. 22:21
 16/20 anonim ***** válasza:
Az elkeseredett lányok 95%-a a 35 fölötti korosztályhoz tartozik. 35 alatt meg az elkeseredett férfiak vannak óriási többségben. Miért? Mert a 20-as, 30-as, 40-es, sőt néha az 50-es férfiak is a huszonéves lányokra hajtanak. A közepes "minőségű" 24 éves férfinak egyszerűen nem jut lány.
2011. ápr. 3. 22:27
 17/20 anonim ***** válasza:

Én huszonéves vagyok, és bőven akad elkeseredett barátnőm, akiknek nincsenek óriási igényeik, csak félénkek. És nem, nem a náluk 10-20-30 évvel idősebb pasikra buknak. Sőt, akadnak olyan barátnőim is, akiket kifejezetten a fiatalabb(18-20 év körüli) srácok vonzanak. Úgyhogy ez a "mindenki arra a korosztályra hajt, ami nekem kéne" duma, csak duma. Rossz helyen keresgélsz, ennyi. Ismerkedj, legyen némi önismereted és reális(!) rálátásod a világra, legyél barátságos, nyitott az új emberekre, és jé, máris akadnak olyan lányok, akiknél van esélyed =)

Természetesen a lányoknak sem kell ölbe tett kézzel várniuk a sült galambot.

A vigasztalással kapcsolatban: ha barátnőim bármelyike idiótával jött össze, aki aztán megbántotta, általában csak annyit mondtam, hogy előre figyelmeztettem, és legközelebb jobban gondolja meg, hogy kivel jön össze.

Fiú barátaimnak is ugyanezt szoktam mondani, ha 1 k*rva átvágja őket.

2011. ápr. 3. 22:38
 18/20 A kérdező kommentje:

Nem kell zokszó nélkül viselned. Lehetsz homoszexuális, aszexuális és fel is kötheted magad.

Jesszus! :(

Ami meg az igényeket illeti, nem a férfiaknak vannak lehetetlen igényei, hanem a nőknek. Sokszor még a csúnya lányoknak nagyobbak, mint a szebbeknek.

2011. ápr. 3. 22:57
 19/20 A kérdező kommentje:

22.19

Az az ocsmány, amikor a srác a kb. 200-ik visszautasítás után maga alatt van és még a környezete is b@szogatja, mintha nem lenne elég a saját baja.

Lásd: "ennyit érsz te férfiként!" és a többi kedves megjegyzés.

2011. ápr. 3. 23:02
 20/20 anonim ***** válasza:

A férfi is ember és ha nektek egy ilyen kép van a fejetekben rólunk:

[link]

Akkor ne nézzetek több tv-t, mert károsan hat rátok. Ellenben ha találtok egy ilyen srácot, ha már férfit akartok:

[link]

és véletlenül nagyot koppantok (majd kongtok, mint ennek a feje ha kiskanállal megütögeti valaki), akkor jusson eszetekbe, hogy mi csupán emberek vagyunk ugyanolyan érzésekkel. Mi is sírunk és igaz az is, hogy 200 nem után mi is eljutunk arra a gondolatsíkra, hogy "miért élünk? Jobb lenne meghalni". Ha ez nektek nem tetszik, akkor menjetek csak kiskanállal kopogtatni valakinek a fején, aki az érzelmeit begyúrta a seggébe és legyetek vele boldogak.

Ezt mind úgy írom, hogy nekem nincs bajom a csajozással. Van barátnőm, volt is jó pár, de együtt tudok érezni azokkal, akiknek ez nem adatik meg.

2011. ápr. 4. 01:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!