Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szakítás ekkora változást hozhat az ember életébe?
Figyelt kérdés
tök részegen rányomultam az osztályomból egy olyanra akire józanon nem is gondolnék,és mind hívogattam a régi barátom ,akit szerettem.Kérdezgettem őket a szerelemről és hangoztattam ,hogy szerelmes vagyok,amióta szakítottam vele már azt se tudom ki vagyok,olyan dolgokat teszek amikre nem is gondoltam soha ,hogy megmerném tenni és közben mintha nem érdekelne .Légyszi segítsetek2009. febr. 27. 16:02
1/3 anonim válasza:
Mármint a régi barátodba vagy szerelmes újra amióta szakítottatok?És zavarnak hoyg iylen dolgokat teszel meg és hoyg iylen messzire mentél?:) vagy hogy érted..?:$ ne haragudj csak nem teljesen tudtam kivenni.:-)
2/3 anonim válasza:
Próbálnánk segíteni ha itt lennél..és megírnád pontosabban:-)
3/3 anonim válasza:
Sztem csak a pia hozta ki belőled ezeket. az ember részegen sok hülyeséget beszél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!