Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Még csak 14 éves! Nagyon megijedtem. (fontos! ) Többi lent
Az a helyzet ,hogy a lányom suliba volt én pedig rendet raktam a szobájába.előre mondom,hogy nem akartam kutakodni csak egy kicsit rendet rakni mert otthon voltam pont.
És találtam a fiókjába a bugyijai között egy vibrátort.Nagyon ledöbbentem. Gyorsan vissza raktam,de azóta se tudom megemészteni.(Egyébként van egy 17 éves barátja és a lányom 14 éves! 5 hónapja vannak együtt.)
Mit tegyek? Beszéljek vele? Segítség!
előre is köszönöm !
45/Nő
Én már 13 évesen is maszturbáltam. Egészen 16-17 éves koromig azt hittem, hogy valami bűnös dolgot teszek és borzasztó ember vagyok, mert akkoriban körülöttem mindenki ezt sulykolta tudat alatt, hogy egy "kislánynak" ne legyenek efféle vágyai, meg egyéb baromságok... Iszonyúan frusztrált, hogy mitől vagyok "defektes" mígnem rájöttem, hogy halál normális amit csinálok.
Már csak azt nem értem, hogy ezt a szüleim miért nem voltak képesek elmondani? Miért ne lehetne vibrátora a 14 éves lányodnak? Ő legalább nem szenved attól, hogy "nem normális".
20L
és bocsa, de rá volt írva, hogy használja?!
mi is vettünk anno a barátnőmnek heccből egyet, igaz a 18. szülinapjára, de ha hozzáadom, hogy mennyivel előbbre van a világ, pont stimmel.....ez 7 éve volt
Hát, tinédzser korba jutott, de attól független, szerintem is ráért volna még pár évig ezzel. Nőknek vannak más segédeszközei is.
én 21 ffi vagyok, de nincs saját műpuncim. és nincs is rá szükségem.
És szerintem ráférne a lányra egy beszélgetés. De nem olyan, hogy " van még kérdésed, kislányom?" "nincs" "jó. akkor mehetsz."
ez alól a szülőknek szokása kihúzni magukat, minél rövidebbre fogni a beszélgetést. pedig ha a szülő tud rendesen beszélni a gyerekével erről akkor később a lány/fiú sokkal szívesebben fordul anyjához/apjához hasonló problémáival. Valamint erősíti a bizalmat a szülő-gyerek kapcsolatban
De az én lányom nem ilyen nevelést kapott!:S
Akkor szerintetek már lefeküdtek?
És érdemes megbeszélnem ezt vele ? vagy inkább ne?
2 hete kérdeztem és letagadta!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!