Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még esélyem nála?
Nemrég jártam egy fiuval, igaz csak egy hónapig, ő kezdeményezett mert már régóta tetszettem neki.Az elején még tényleg minden rendbe volt csak idővel a volt barátnöje kezdett bekavarni,továbbra is irogatott neki a csaj csak ő nem nagyon válaszolt még másik sim et is vett, de a csaj csak hivta(2évig voltak együtt)Ebböl én tényleg azt gondoltam hogy a fiut tényleg nem érdekli már csak a szakitás elött vagy 2nappal alig keresett és végül azzal az indokkal szakitott, hogy túl keveset találkoztunk és az a baj hogy csendes vagyok.
Mind a kettő igaz is, igaz hogy a barátaival még nem nagyon tudtam miröl beszélni, de vele kezdett kialakulni.A másik baj meg az hogy sokáig egyedül voltam, meg még nem is volt komolyabb kapcsolatom, nem mertem kimutatni az érzéseimet.
csak azt nem értem hogy kb 1 hét alatt hogy tudott kiábrándulni ennyire belölem?A csaj közbe szakitott a barátjával, aki csak addig kellett neki és most félek hogy a fiu visszafogadja.Csak tényleg annyi mindent mondott rola, a lányról
bocsi hogy ilyen hosszu lett!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!