Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális az ha egy 3 éves kapcsolatba szívesen elverném ugy igazán a barátnömet mert néha nagy a szája? Egyszer már végre hogy megtanulja hogy beszéljen velem!
Amúgy meg van amikor érdemes jól elverni.
Most jutott eszembe, h pár évvel ezelőtt egy ismerősöm elé rendesen elkente a feleségét, mert lusta volt mint a dög csak a szája járt.
Aztán mondjuk tény, h volt belőle rendőrségi ügy ,de utána a nő észrevette magát, aztán dolgozott meg minden:D
Szal van amikor érdemesebb leosztani egy-két pofont mint otthagyni, főleg ha már gyerek is van.
Ennyi belefér.
Miért ucsó lekaratézod?:).
Egyébként pont az ilyesmi dumák azok,amik nyitják a pofonládát.
A válasz írója 73%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 16:48
Én pont erre utaltam az előző hozzászólásomban. De szerencsére én ilyen ősbunkókkal nem kerülök kapcsolatba.
Szerencsére nem hozott még össze a sors akkora balf@szokkal akik képesek lettek volna megütni egy nőt, de ha valamelyik pasim meg merte volna csinálni, akkor a haverjaim tuti felkeresték volna és 3x akkorát kapna mint én...
Szerintem undorító az hogy egyes emberek ilyeneket írnak hogy "valahogy nevelni kell őket,mert a fejünkre nőnek,nem tudják ki az úr a háznál". Szerintem aki ezt írta az egy paraszt, az ilyen nem férfi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!