Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális az ha egy 3 éves kapcsolatba szívesen elverném ugy igazán a barátnömet mert néha nagy a szája? Egyszer már végre hogy megtanulja hogy beszéljen velem!
na az ertelem megint kicsirazott.
megtalalja a foltjat?
Mi van akkor ha az egyik fel szerelmes es ezt kihasznalva a masik folyamatosan atveri.
Latszik mennyi eszed van, de majd biztos te is megtalalod a zsakod, mert te inkabb egyfolt vagy:D
nem megverni kell őket, hanem rájukijjeszteni. egyszer az egyik csajom (aki amúgy jó nagyszájú volt) a vita hevében pofonvágott. nem volt nagy, csak arra volt jó, hogy kihozon a sodromból baromira. megfogtam a kezét, rárántottam a kanapéra, és ráültem, hogy ne tudjon mozogni, majd egy barominagyot pont a feje mellé ütöttem a kanapéba ( lehet több is volt:D)
Ezután (még mindig rajta, hogy moccanni se bírjon) meg szépen elmagyaráztam neki, hogy azért , mert nem szólok mindig vissza, még baromira zavar az, hogy néha milyen hangot üt meg velem, és ha szeret, akkor jobban is tisztelhetne. Mert én is tisztelem, s szeretem, hiszen ha más vágott volna pofon, annak beverem a fejét.
Ezután elengedtem, és bezavartam a szobába, hogy gondolkozzon el ezen egy kicsit.
Aznap este úgy körüludvarolt, mint még azelött soha. Vacsorát főzött, simogatott, bújt, stb. mintha kicserélték volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!