Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! A férfi vagy a női...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! A férfi vagy a női testet találjátok szebbnek?

Figyelt kérdés
Úgy értem, mért mondja valamelyik lány, hogy szebb a női test, és nem azért mondja, mert leszbi lenne...
2011. ápr. 2. 17:19
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
62%
Derékon felül ugyanolyan szépek lehetnek, derékon alul egyik sem esztétikus.
2011. ápr. 2. 19:28
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó ne mondj ilyet! Szerinted egy pici ápolt női lábfej egy aranyos pántos szandálban nem szép?

Szerintem mind a két test egyformán szép, ha egészségesen és arányosan fejlett.

2011. ápr. 2. 20:59
 13/20 anonim ***** válasza:
33%
én nő vagyok,de a női testet egyáltalán nem találom szépnek.egy (nem gizda,nem kövér) férfi teste sokkal szebb látvány szerintem.
2011. ápr. 2. 21:05
 14/20 anonim ***** válasza:
Szerintem a női test szebb, annak ellenére, hogy heteroszexuális vagyok. Sokkal szebb nőt látok az utcán is mint férfit. A nők változatosabbak.
2011. ápr. 4. 22:22
 15/20 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem mindkét nemnek az ellenkező nem testét kéne szebbnek látnia. Nem pedig a saját nemét, mint itt a sok női válaszoló. Ebből már egyenesen következik, hogy a saját nemetekhez kezdtek vonzódni, mert azt találjátok szebbnek. De tudom én vagyok a gonosz, hogy ezt így kimondtam. :)

19/F

2011. ápr. 4. 22:43
 16/20 anonim ***** válasza:
90%

Kedves utolsó!

Szerintem nincs igazad:) Más a fizikai vonzalom és más az, hogy melyiket találjuk szebbnek. Ennek semmi köze nincs a nemi orientációhoz. A női test szebb, de nem izgulok rá fel (:

l/19

2011. ápr. 4. 23:08
 17/20 anonim ***** válasza:
Magamat és a magomat:-D.
2011. ápr. 4. 23:08
 18/20 anonim ***** válasza:
72%

Én ezen a kérdésen már elég sokszor eltönprengtem, de mindig arra jutottam, hogy egyik se szép, mert mindkettő csak egy "forma". Ráadásul az ideálnak beállított testfelépítések ma már az egészség velejáróját sem jelentik sok esetben. (Kóros vékonyság, plasztika,felfújt izmok esetén pl.) Aztán megpróbáltam nemi hovatartozás, ösztönök, beégetett ideálok, a médiától való agymosottság nélkül a művészi, gyermeki oldalammal nézni a női és férfi testet, melyekből szerintem mindkét oldalon látni gyönyörűt, és iszonyat rondát is. Ha csak szimplán a szépségét nézed a dolgoknak lecsupaszított tudattal, mintha pl idegenként csöppentél volna a Földre, és először látnál emberi lényt, akkor meglátod mi szép valójában.

Én 24 éves hetero férfi vagyok, de a legszebb "részeket" férfin fedeztem fel, de úgy gondolom a legtöbb esetben a nőkön kevesebb nem "szép" dolog ékeskedik. Ez olyan, minthogy több nő főz, de a legjobb séf mégis férfi :D

Na csak vicc volt.. De sztem mindegy is, csak szeressük egymást gyerekek! Nem?! :D

De lehet nincs igazam, ez leginkább csak eszmefuttatás volt ;)

2011. ápr. 5. 00:24
 19/20 anonim ***** válasza:
Én nem tudnék különbséget tenni.Én elég kritikus vagyok, de ha látnék egy szép nő és egy férfi testet,akkor nem tudnám eldönteni.Söt talán kritikusabb vagyok egy női testnél,mert ott nehezebb tökéleteset alkotni,mint egy izmos férfi testnél.
2011. ápr. 5. 09:49
 20/20 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy azért gondolják a férfiak rögtön leszbikusnak azokat a nőket, akik a női testet tartják szebbnek, mert ők, férfiak biztos a külső alapján "választanak párt", és gondolják fordítva is így van. Szerintem is kívülről egy női test szebb mint a férfi, de ez nem jelent semmit. Egy nőt megnézek az utcán, hogy de jó alakja van, de mégsem vonzódok hozzájuk. A fiúk általában viszont nem a testük szépsége miatt tetszenek meg.
2011. ápr. 5. 17:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!