Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! A férfi vagy a női testet találjátok szebbnek?
A női test egyértelműen szebb. Általánosságban. Mert nem egy anorexiás vagy hájas nőt kell összevetni egy izmos férfival.
De pl. a formás mell, a vénuszdomb, a kerek fenék és széles csípő sokkal esztétikusabb látvány, mint egy picike, lógó fallosz. (:D)
Nem vagyok leszbikus, de szerintem ezért mondják azt, hogy a női test szebb. A felépítése. Még régebben talán olvastam is róla valahol. A nő maga a termékenység.
De persze a férfi test is lehet szép. Az izmok, a széles váll. :)
Nézőpont kérdése az egész.
19/L
Szerintem a nők teste sokkal dekoratívabb, kreatívabb. Viszont egy szép férfi test meg sugározza magából azt az igazi férfiasságot. De igazán így összehasonlítani nem lehet, mert mindkét nemnek megvan a saját szépsége testileg.
L - hetero:)
Számomra a férfitest vonzó, ahol a férfi alakja "egyenes", nincs vékony dereka. De a női test is lehet szép számomra, de különösebben nem vonzó a csípő és derék arányainak különbsége.
19/L
Ha egy női testet látsz, a szépségre, lágyságra asszociálsz.
Ha férfitestet, akkor erőre, bizalomra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!