Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti mit szólnátok hozzá ha valaki odamenne hozzátok és megmondaná h tetszetek neki?
Figyelt kérdés
Lányok ti mit szólnátok hozzá ha valaki odamenne hozzátok és megmondaná h tetszetek neki? Esetleg valakinek ötletek hogyan tudnám megmondani neki, mert ami nekem jutott eszembe hát az nem éppen a legjobbak közé tartozik.2009. febr. 27. 08:06
11/14 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat
2009. febr. 27. 15:22
12/14 anonim válasza:
hat en meg epp ma gondoltam h.milyen jopofa h.a fiuk nem kezdemenyeznek vajon mitol felnek:)
szerintem menj oda hozza es mondd neki h.szeretned megismerni,talan hivd meg valahova vagy ilyesmi..veszteni valod nem lehet,esetleg kapsz 1 kosarat de akkor legalabb tudod h.nincs mire szamits vele kapcsolatba es keresel valaki mast.
Tehat mindent bele!
13/14 anonim válasza:
"Szia, ma menjünk vacsorázni vagy inkább holnap? :)"
14/14 anonim válasza:
ha tetszik a fiú, akkor én örülnék neki, ha nem tetszik akkor zavarba jönnék, mert nem akarnék bunkó lenni és hirtelen nem tudom milyen kifogás jutna eszembe, amivel nem nagyon bántom meg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!