Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Járnál olyan csajjal aki szép...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Járnál olyan csajjal aki szép de fogyás miatt megereszkedtek a mellei?

Figyelt kérdés

23éves vagyok. Rengeteget sportolok. Tavaly sokat fogytam és hiába van jó alakom meg szép arcom, rettenetesen bántanak a melleim.

Mindig nagy melleim voltak....de a fogyás na meg a sport miatt eléggé megereszkedtek.Annyira nem vészes, vagyis vannak a világon az enyémektől lógósabbak is de én már emiatt ismerkedni sem merek.

Szóval ha minden ok egy lánnyal csak a melle nem tökéletes...-de tervezi megcsináltatni akkor számit ez?Járnál vele?

2011. ápr. 2. 12:54
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Rengeteg súlyzós gyakorlatot végzek, végeztem mellizomra. Szép formája lenne ha nem fogytam volna 20kgt.

Tisztába vagyok vele hogy a barátom is látta hogy nem tökéletes de igen azért mert szeretett soha nem bántott volna meg.Dupla push up-os melltartót hordok..abban nem látni a hibát...hideg-meleg zuhanytól kezdve a feszesitő krémekig mindent próbáltam. Gondolom szülés után ez még csak rosszabb lesz.

És most vagyok fiatal. Végre olyan az alakom amilyet mindig is szerettem volna, csak a melleim rontanak az összképen.Mindenképpen megcsináltatom mihelyt sikerül annyi pénzt összegyűjtenem...

Kedves utolsó...már kezdtem örülni hogy mindenki vigasztal:) de Te jól megmondtad. :)Kérdeztem-te válaszoltál...hát végülis igazad van.

De rossz abba belegondoloni, hogy ha esélyem se lenne pénzt keresni mellműtétre akkor örökké a rettegésbe kellene élnem majd a pasim mellett hogy hátha egyszer megúnja a lógó melleimet?Hát elég rossz érzés lenne...ezért és az ilyen hozzáállások miatt is néha komolyan átgondolom érdemes volt-e lefogynom....

2011. ápr. 4. 11:31
 12/13 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdésíró!

Röviden a következőt tudom neked mondani: azok a válaszolók, akik azt mondják, fogadd el magad, baromságot írnak. Eleve azért adtál le 20 kilót, és sportolsz éjt nappallá téve, hogy végre olyan alakod legyen, amilyet szerettél volna magadnak. És ez sikerült is. Gratulálok! A ciciket nyugodtan csináltasd meg, ha neked nagy frusztrációt okoz, hogy leengedtek.

De vigyázz! Ne vidd túlzásba a fogyást! Én már randiztam olyan lánnyal, aki korábban nagyon szép telt idomú nő volt, de amire kettőnk viszonya aktuálissá vált volna, engedtek le, hanem a dereka is annyira összement, hogy amikor megfogtam, szinte összeért a két mutató- és hüvelykujjam. Az arca is beesett. Ezért aztán nem került sor újabb randira.

Ám neked sok sikert :)

2011. ápr. 4. 12:04
 13/13 anonim ***** válasza:

A válasz írója 72%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 11:19 vagyok.

Nem azzal van a baj, hogy lefogytál. Sőt. Nagyon dicséretre méltó és gratulálok hozzá, sajnos kevés nőnek van kitartása és akaratereje hozzá. Arról meg nem tehetsz, hogy kicsit nagyobb mellekkel áldott meg a természet(amúgy nagy cici párti vagyok). Ne keseredj el, mert nincs miért. Ha szeretnél gyereket, akkor inkább az után csináltasd meg. Előtte nincs értelme. Gyerek után úgyis kezdődhet előről a diéta, stb. S lehet ugyan ott leszel plasztikázott cicivel, mint nélküle.

A pénz legyen a legkevesebb. Ha a pasid szeret még ebben is fog támogatni. Én biztos melletted állnék bármiben, a helyében.

2011. ápr. 4. 13:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!